Cautare

35 de rezultate pentru "mavrodin si ciubotaru" (3.27 secunde)
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Rozor l-a chemat in judecata pe Funar in vara lui 2003, dupa ce acesta i-a afisat poza si numarul de telefon pe toate cabinele toaletelor publice din oras, chiar de ziua ei.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Cele 240.000 de voturi scazute din cele 5.126.794 obtinute oficial de Basescu si adaugate la cele 4.881.520 de voturi valabil exprimate pentru Nastase ar face ca rezultatul alegerilor prezidentiale sa fie, procentual, exact invers: adica 51,2% pentru Nastase si 48,7% pentru Basescu.
Enache a adaugat ca partidul sau sprijina si obtinerea dublei cetatenii de catre maghiari. "Desi in programul initial Actiunea Populara nu a introdus autonomia Tinutului Secuiesc si dubla cetatenie, nu avem obiectiuni de principiu impotriva acestor obiective", a spus Smaranda Enache.
Monitorizarea CNC arata ca Ion Dumitru Puchianu (PD), a fost condamnat penal inainte de 1989 si ca in prezent este implicat in mai multe afaceri controversate. ... Peremisti cu trecut negru Senatorul Dumitru Pop (PRM) a fost condamnat inainte si dupa 1989 pentru infractiuni economice, releva monitorizarea CPC.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. ... 138/2004 pentru modificarea si completarea Legii nr.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
Potrivit unui comunicat al deputatului, comisia ar urma sa-si inceapa lucrarile prin sintetizarea tuturor propunerilor privind modificarile ce eventual urmeaza a fi aduse Regulamentului.
De mentionat ca decizia a fost luata, potrivit liberalilor, prin vot secret, cu 18 voturi pentru si 4 impotriva.
"Este interesul lui Verheugen sa creeze o presiune pe negociatorii romani stabilind termene foarte stranse, in asa fel incat partea romana sa faca la fel de multe cedari cum a facut si pana acum in problema agriculturii si energiei, iar iresponsabilitatea lui Nastase si dorinta lui de a iesi in campanie si sa spuna 'Am incheiat negocierile, in sfarsit am ramas tot ultimii', ca ultimii incheiem negocierile, reprezinta un lucru care trebuie exploatat!", a declarat Basescu.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
Presedintele organizatiei, Antonio Gutteres, a precizat, la o reuniune regionala desfasurata la Bucuresti, la care democratii nu au fost invitati, ca IS va sustine PSD si nu PD din cauza aliantei cu liberalii.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Potrivit lui Mohora, secretarul general al Camerei si-a motivat cererea prin "timpul nefavorabil si insuficient" pentru construirea drumului de acces.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
s-a dovedit a fi un succes si nu pare sa aiba probleme serioase, fiind de dorit ca ea sa se transforme treptat intr-o uniune din ce in ce mai stransa, in timp ce la PSD Ion Iliescu pare hotarat sa-si aleaga un succesor, dar acesta nu pare a fi Adrian Nastase, se arata intr-un raport SAR.
google-analytics.com