Cautare

35 de rezultate pentru "mavrodin si ciubotaru" (3.02 secunde)
Iata ca, dupa ce Camelia Ciubotaru si Eugen Voineagu au castigat la instanta suprema posturile de sefi ai Directiei de Sanatate Publica, respectiv Protectia Consumatorului, a venit si randul Directiei Judetene de Tineret.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Liderii de sindicat din curtea societatii furnizoare de apa potabila si-au exprimat nemultumirea in mai multe rinduri asupra acestui fapt. ... Si aceste etape maninca timp.
Demnitarul a specificat faptul ca a purtat deja discutii si cu primarul din localitate, Costinel Ciubotaru.
Comisionul de rambursare a fost redus prin lege la 1% la creditele cu dobanda fixa si a fost eliminat la creditele cu dobanda variabila. ... Protectia Consumatorilor are atributii legiferate doar in cazul persoanelor fizice", a declarat Gheorghe Ciubotaru, presedintele Asociatiei Consumatorilor Europeni din Romania.
Dupa meciuri de calificare aprig disputate, dupa o semifinala si o finala de zile mari, CATENA RACING TEAM a cucerit Trofeul celei de-a IV-a editii, fiind declarata de organizatori SURPRIZA frumoasa a campionatului.
Imi doresc nespus ca toti aceia care vor citi aceasta carte sa ma cunoasca si mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii.
Senatorul liberal Tabuleac, dupa ce s-a convins, pentru putin timp, ca ziaristii nu au ceva personal cu el anume si nici cu partidul dinsului, in mod special, m-a intrebat o data de ce-i urasc atit de tare pe politicieni.
Sau, dupa cum stau lucrurile, si-o realeg. ... In realitate nu este deloc asa, alegerile din PNL ca si din toate celelalte partide parlamentare dar mai ales aflate la guvernare ne privesc pe noi toti.
Pina la urma, ea a lasat cabinetul si pacientii pentru ca dorea sa faca ceva cu mult mai important, pentru toti pacientii si toti suferinzii din judet.
Imediat dupa aceasta manevra, soferul, un tanar al carui nume este deja cunoscut, a accelerat si a incercat sa fuga. ... S-a folosit arma din dotare pentru a-l determina pe acesta sa opreasca", a afirmat seful Biroului Rutier al Politiei municipiului, Victor Ciubotaru.
Mutiu, Pop, Medina Etienne, Stoica, Antoche, Barbut, Bucuroiu, Biceanu, Oroian, Ciubotaru, Fonseca Antrenor: Marius Maldarasanu FC Botosani: Ducan - R.
Pop, Medina, Antoche, Fonseca, Ciubotaru, Jipa, Negut, Bucuroiu, Oroian, G. Iancu, N'Goma Absenti: Sota Mino (suspendat), G. Iancu, D. Iancu (incerti) Antrenor:
Iancu, Bucuroiu, Biceanu, Jipa, Ciubotaru, Fonseca Absenti: A. Oroian (suspendat), Ionut Stoica Antrenor: Marius Maldarasanu Dinamo: Golubovici - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Ilic, Bordusanu - Milanov, Abdallah, Gregorio Rezerve:
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com