Cautare

554 de rezultate pentru "matei" (2.56 secunde)
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 4 au fost amanate. ... Supunem la vot neintroducerea pe ordinea de zi a proiectului", a afirmat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Liberalul Constantin Matei (foto) va investi circa 1 milion de euro intr-un complex turistic situat chiar langa ruinele cetatii antice Histria, intr-unul dintre cele mai spectaculoase vaduri turistice neexploatate din Constanta, pe malul lacului Sinoe.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Surprizele serii s-au tinut lant si au culminat cu anuntul Dianei Matei ca este insarcinata.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum:
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: ... Exista insa si alte semnificatii posibile ale prezentei Comisiei Europene la Gaudeamus si ni le descifreaza Matei Visniec. Matei Visniec: ... Matei Visniec, multumesc! Colegul nostru Matei Visniec este presedintele de onoare al Targului Gaudeamus, editia 2017.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
Constantin Matei, presedintele organizatiei municipale a PNL, a aratat ca liberalii sunt de fapt perfect de acord cu introducerea tramei stradale si a taxei de irigatii, ei reprosandu-i lui Mazare doar ca nu a permis dezbaterea pe rand a proiectelor.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit". Matei a cerut reprezentantilor Guvernului verificarea legalitatii hotararilor adoptate in sedinta de Consiliu Local din 28 februarie.
Nicolae Matei, consilier local PSD, a precizat ca "am revocat hotararile lor (n.r. ... Mai mult, sunt convins ca Danut Culetu il acopera pe Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari", a spus Matei.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. ... Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Sedinta extraordinara de consiliu convocata de primarul Nicolae Matei s-a constituit intr-o adevarata surpriza.
Dupa ce Mircea Matei a sarit in nenumarate randuri la gatul "viceprimarului medic", mai nou, atat el, cat si Octavian Bot i-au acuzat pe unii jurnalisti ca fac jocul PNL-ului, facandu-se ca nu vad populismul si demagogia actualei administratii locale.
Bolojan, luat la tinta de Mircea Matei Senatorul Mircea Matei (foto), fost consilier local din partea PDL si bun cunoscator al administratiei locale din Oradea, l-a atacat dur pe primarul Ilie Bolojan in chestiuni punctuale. Matei a afirmat ca Bolojan s-a dovedit, deja, incapabil sa gestioneze problemele orasului.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
ieri) am gasit un spatiu mai confortabil pentru ca Navodariul nu poate sa aiba decat un viceprimar si se pare ca sunt mai multi viceprimari fara portofoliu, dar trebuie sa stie de la inceput ca Matei nu e Tudorel Calapod", a declarat Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Ludovic Orban a lamurit si misterul disparitiei bruste din prim plan a presedintelui organizatiei municipale Constanta a PNL, Constantin Matei (foto).
google-analytics.com