Cautare

633 de rezultate pentru "matei gavril" (2.61 secunde)
"Incepand de sambata, cei care nu au participat la vot nu mai conteaza, iar Parlamentul a fost majoritar doar pana sambata", a declarat, ieri, Mircea Matei, secretarul general al PD Bihor, in prima conferinta de presa dupa victoria electorala obtinuta de seful statului in lupta cu liderii partidelor parlamentare.
Pentru probleme care tin de ministerul pe care il conduce, Ludovic Orban a avut ieri o intalnire cu Jean-Paul Tucan, directorul Directiei de Drumuri Nationale si Poduri, dar si cu seful Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Constantin Matei.
Antonie Iorgovan, senatorul PSD, a fost spitalizat, in urma cu cateva zile, la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului Matei Bals din Capitala.
"In calitatea mea de consilier local, dar si de presedinte al PSD Navodari, SOLICIT PUBLIC primarului orasului Navodari, Tudorel Calapod, sa inceteze blocarea activitatii Consiliului Local Navodari si, in consecinta, activitatea in orasul Navodari, prin mentinerea in functie a consilierilor care si-au pierdut mandatul prin migrarea lor de la formatiunile politice care i-au propulsat in consiliul local (PSD si PNL) la PD sau PLD", arata, prin intermediul unui comunicat de presa, presedintele PSD Navodari Nicolae Matei, care mai precizeaza ca:
Presedintele de sedinta, consilierul PSD Nicolae Matei, a declarat ca orasul Navodari se afla in pragul colapsului, din cauza obligatiunilor de peste 200 miliarde lei vechi acontate de Calapod, motiv pentru care au fost scoase din bugetul pe 2008.
Consilierul PSD Nicolae Matei, reprezentantul procesual al consiliului, nu-si face insa griji. ... alesii locali migratori pleaca din functiile obtinute la alegeri, asa cum este si cazul celor trei", ne-a declarat Nicolae Matei.
Acum ca s-au taiat 133 de copaci pentru a se face drumul de centura, acesti ecologisti nu mai spun nimic, nu mai au nicio reactie", a declarat, ieri, in conferinta de presa, secretarul general al PDL, Mircea Matei.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni. ... eu te-am facut, eu te omor", a declarat Mircea Matei.
Primarul Nicolae Matei a luat o prima decizie cu caracter social care vizeaza locuitorii orasului Navodari.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Tot la PD-L Olt este mentionat si PRM-istul Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei. ... Secretarul general al PD-L, Mihai Nita, a mai declarat ca fostul PRM-ist Valeriu Matei ar putea candida in Colegiul nr.3 sau nr.6.
In timp ce senatorul Mircea Matei sustine ca Oradea, municipiu condus de un liberal, a primit din partea Guvernului de aceeasi culoare politica doar trei lei pe cap de locuitor, colegul lui Octavian Bot sustine ca nu este normal ca banii sa fie distribuiti in localitati pe criterii politice.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. ... Monica Bolocan Andrei Sorin Huzum Florentina Cimpoi Marinela Dorin Matei Dedis Georgiana Zaharia Andreea Alina Confe.Universitar dr.
Adriana Matei, Mariana Bercu, Catalin Lazarescu, Ion Dumitru si Vlad Marginean. Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Plecat la Adunarea Generala a Asociatiei Oraselor din Romania, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari i-a delegat ieri atributiile sale viceprimarului Florin Chelaru.
Disponibilizarile au fost confirmate si de directorul Catalin Matei. ... Vor fi si de la Ocoalele Draganesti, Vulturesti, Slatina, de la sediul Directiei Silvice, dar si de la herghelie", a explicat Matei.
Printre primarii care sunt studenti se numara si edilul din Navodari, Nicolae Matei, care urmeaza un masterat in Administratie Publica.
Potrivit directorului Taberei de copii Navodari, Stefan Matei, problemele gasite de inspectorii sanitari au fost minore comparativ cu anii anteriori, cand unitatea a fost inchisa.
976 lei, la fel cu deputatul PSD Matei Bratianu. ... Bratianu ia bani de cazare si pentru Bucuresti, si pentru ConstantaUn caz aparte este cel al deputatului PSD Matei Bratianu, caruia i se plateste din bani publici cazarea atat in Bucuresti (peste 9.
O noua sedinta a Consiliului Local s-a desfasurat, luni dupa-amiaza, la Navodari, in care cele 12 proiecte initiate de primarul Nicolae Matei aflate pe ordinea de zi au fost aprobate in unanimitate de 16 consilieri.
google-analytics.com