Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (3.51 secunde)
In Romania, terenurile cultivate in sistem bio reprezinta 1,5% din suprafata agricola a tarii. La Botosani, procentul este superior cele aproximativ 1.200 de hectare cultivate in acest sistem reprezentand aproape 3% din suprafata cultivata.
Fie ca vor sa-si cumpere un tractor sau sa treaca la productia bio, fie ca vor sa inceapa o afacere in domeniul agricol sau sa-si retehnologizeze ferma, acestia au nevoie de finatare.
folia anti-coroziva(VCI) se adreseaza utilajelor si echipamentelor care trebuie protejate impotriva coroziunii, folie ignifuga - destinata in special santierelor navale si a tuturor domeniilor unde se lucreaza cu foc deschis, folia antimicrobiana (bio-shrink) - care este conceputa special pentru domeniul alimentar si farmaceutic.
Nu intamplator vreau sa vorbesc de fiecare data cand vorbesc de agricultura despre produse traditionale, despre irigatii la care noi avem o sarcina foarte mare si despre produsele bio acolo unde la modul cel mai serios cred ca Romania poate sa fie intr-adevar numarul unul in Europa si este un domeniu in care daca investim in continuare o sa avem foarte multe rezultate bune", a sustinut presedintele PSD.
Protected Geografical Indication, Superior Taste Award, Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, Ambasador al produselor traditionale romanești, produs recomandat de Bio Romania, certificat NATO, certificat Kosher...
Aceste observatii se refera in primul rand la investitiile necesare in inovarea sistemului agricol si accentuarea atentiei asupra sistemului bio, care tinde sa devina un adevarat mod de viata.
Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie. produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai. fructe si legume:
Fie ca ma refer la Muntii Rodnei, la pesterile de mare interes speologic intre care Pestera Tausoarelor a devenit tot mai cunoscuta, la turismul balnear de la Sangeorz-Bai, la turismul terapeutic si de agrement de la Baile Figa (Beclean), la turismul literar (sa nu uitam ca in zona aceasta e matca bio-bibliografica a lui Cosbuc si Rebreanu), la creatorii de podoabe populare si continuatorii mestesugurilor traditionale, la turismul pastoral, piscicol sau cinegetic dar si la cel religios-monahal tinand cont de faptul ca doar manastirile ortodoxe sunt aici in numar de 10, concluzia e aceeasi:
produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor săi. fructe si legume:
Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic tot ce ai nevoie. produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai. fructe si legume:
Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie. produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai. fructe si legume:
Ceaiurile, produsele bio, produse de cosmetica traditionala vor fi prezente si de aceasta data, alaturi de cozonaci si placinte, carnati si tuica, covrigi si turta dulce.
Creariile hand made ale artistilor plastici, gravurile pe obiecte metalice, realizate un numai 5 minute, parfumurile, cosmeticele bio sau produsele terapeutice pot reprezenta de asemenea cadoul perfect al acestei zile.
Va intampinam cu acelasi vintage autentic, va facem cunostinta cu cei mai buni designeri romani de haine, bijuterii si accesorii si va rasfatam cu bunatati culinare si cosmetice bio.
Imi doresc ca albumul Alpha sa fie considerat o realizare de referinta pentru rock-ul romanesc "Prima mea aparitie discografica" a fost albumul Bio, al grupului Neurotica, considerat si astazi, la 15 ani de la lansare, o realizare de referinta pentru rockul romanesc.
siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
pernuta antigripala cu plante bio - la 58 RON, care se poate improspata dupa un an de zile. Produsele sunt facute in colaborare cu Prof.
coliere cu rol protector din cristale de cuart, ametist, lemn si roca vulcanica - la 30 RON, bratari care variaza intre 10 - 25 RON, sapunuri bio la 100 de grame - la 10 RON, orgonite sub forma de veioza - la 200 RON", ne-a spus Maria Chirila.
Nici cei care prefera produsele cosmetice bio nu au fost uitati, astfel incat am pregatit o gama foarte variata de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar din Orientul Indepartat.
Parfumurile, cosmeticele, cafeaua si ceaiurile bio, care ne introduc in lumea inmiresmata a Indiei, se pot transforma in cadoul perfect pentru EL sau EA.
google-analytics.com