Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (2.65 secunde)
BIO: Ion Diaconescu a avut o viata marcata de destinul PNT, partid pe care l-a urmat indiferent daca formatiunea s-a aflat la putere, in opozitie, in ilegalitate sau in anonimatul de dupa anul 2000.
In situatia in care noul cabinet va lua masuri in privinta reducerii TVA la produse agricole, va sustine agricultura bio si va adopta solutii mai curajoase privind taxa de solidaritate pe marile averi - nu 1% ci 10%, CAS redus pentru angajator, in scopul crearii de noi locuri de munca, salariu minim de 850 de lei, pentru atragerea de venituri suplimentare la buget, opozitia va sustine aceste masuri ca parte integranta a propriului sau program.
10 Dezvoltarea agriculturii, a exploatatiilor medii si mici, a sectorului de procesare si a celui bio, protectia calitatii pamantului, irigatii, desecari, capacitati de stocare;
Daca preacuviosii candidati nu ne deranjeaza grila de program de somn cu vreo dezbatere, preferand salvele de bapeamatii de la distanta, se ocupa sustinatorii/alegatorii/ contribuabilii cu plantarea de sfecla furajera si ghioaga bio acolo unde era loc de buna ziua.
- In domeniul AGRICULTURII este necesar sa sustinem adoptarea noilor principii ale politicii agricole comune, implementarea programului national de dezvoltare rurala 2014â€"2020, continuarea proiectelor de crestere a subventiilor, de dezvoltare a irigatiilor si de sprijinire a sectoarelor speciale precum agricultura bio si celelalte domenii in care Romania poate performa.
In perioada 22-23 noiembrie a.c., reprezentantii Directiei Agricole si de Dezvoltare Rurala Constanta au avut o intalnire cu membrii grupului Martifer din Portugalia, in cadrul careia au discutat despre programul acestora de investitii cu privire la agricultura tehnica si convetionala si despre industria energiilor renovabile (bio-diesel).
Cele 1-1,5 milioane ha de teren agricol lasat necultivat in fiecare an ar putea fi utilizat cu succes pentru culturi energetice pe baza de biomasa, bio-diesel sau pentru impaduriri.
Toate produsele romanesti ar trebui omologate Toate produsele bio romanesti ar trebui omologate, a opinat Gheorghe Flutur. El a spus ca ar trebui sa existe o mai mare preocupare pentru omologarea "produselor adevarate din Romani " facind referire in mod special la cele din zona Bucovinei.
Bucuresti, Asociatia Sportiva Politehnica Timisoara, Bio Medical Group S.R.L. Bucuresti, BIDEPA Security S.R.L. Bucuresti, Federalcoop Brasov, Petrom S.A.
Potrivit unor date ale Ministerului Agriculturii, anul acesta, suprafata cultivata cu produse bio este de peste 70.000 de hectare, adica sub 1% din potentialul agricol al tarii.
SC Bio Transilvania SRL Carei - PL Valea lui Mihai; Primaria Comunei Biharea; SC RER Ecologic Service Oradea SA; SC Urbana SA Oradea;
Biofarm (BIO) este si ea una dintre cele vizate daca va continua sa inregistreze rezultate financiare bune, putand chiar sa devina o tinta pentru preluare la un moment dat.
Explicatia aprecierilor poate fi pusa pe seama deciziei bursei de valori de a modifica structura indicelui BET si de a introduce în cosul acestuia si actiunile BIO, anumiti investitori utilizând ca strategie de investitie formarea de portofolii dupa structura indicelui BET.
Se vorbeste foarte mult de bio, de ecologice, de alimente foarte bune, dar aceste alimente pana si in Occident nu ocupa mai mult de cateva procente din piata pentru ca sunt produse scumpe pe care populatia nu si le permite", a declarat Mihai Visan, director executiv Asociatia Romana a Carnii.
Biofarm (BIO) si-a mentinut cotatia în ultimele sedinte în zona nivelului de rezistenta de 0,91 lei, strapungerea nivelului de rezistenta de joi asteptând o confirmare si din partea lichiditatii pentru a contura trendul viitor.
Biofarm (BIO) si-a mentinut cotatia în ultimele sedinte în zona nivelului de rezistenta de 0,91 lei, strapungerea nivelului de rezistenta de joi asteptând o confirmare si din partea lichiditatii pentru a contura trendul viitor.
Masura, inspirata din alte tari care au interzis distribuirea gratuita a pungilor din plastic, este contestata de unii comercianti pe motiv ca pentru un ambalaj bio costurile sunt cu 5% mai mari fata de unul poluant, dar si pentru ca sunt de parere ca sacosele gratuite reprezinta un pas spre civilizatie.
In plus, mercurul este bio-acumulativ, ceea ce inseamna ca se acumuleaza in lantul alimentar. Mai multe studii stiintifice arata ca din cauza mercurului se inregistreaza complicatii cardiovasculare si o slabire a sistemului imunitar.
In discursul sau din deschiderea conferintei, presedintele Senatului a trecut in revista o serie de probleme ale sistemului energetic romanesc, printre acestea regasindu-se "incapacitatea de implementare a cadrului legislativ existent", competitivitatea scazuta in domeniu a Romaniei fata de celelalte state membre UE si lipsa unui proiect coerent in ceea ce priveste resursele alternative, regenerabile sau "bio", de energie.
legume si fructe, panificatie, lactate, mezeluri si branzeturi, macelarie, dietetice si bio, congelate, articole pentru bebelusi, cosmetice, articole de uz casnic, bauturi, bacanie.
google-analytics.com