Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (2.97 secunde)
Cel mai bine au mers prunele bio cu pret accesibil: ... Daca nu ar fi posibilitatea valorificarii prunelor la borhot, ar fi foarte greu sau chiar imposibil de valorificat la prunele bio.
Mai avem un bitter de 33 de plante bio, care este creatia doamnei dr. ... Toate produsele sunt in serie mica, nu lucram cu ingreiente ieftine, toate plantele pentru ulei sunt certificate bio.
- Am dat intamplator peste un om deosebit care a reformat echipa si am testat cu acest prilej aceasta faina de hrisca bretona - deosebita, bio si care este extrem de sanatoasa. ... sec, dulce si bio (semi-dulce).
Dupa aceea, am facut martisoare din cristale pe care le vand online, dar si la targurile organizate in tara. Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan. La standul sau, vizitatorii au gasit si martisoare din pietre si bratari din diverse pietre.
rapita cu cacao, rapita cu scortisoara, cu zmeura, afina, catina, cereale si seminte crude in miere - la 13 RON, creme de la Apidava fara parabeni si martisoare (la 5 RON) care au ca inspiratie mierea", ne-a spus Adrian Crainiceanu, apicultor din 1984.
Maria Petre a povestit un episod petrecut in primavara acestui an, cand democratii romani au dus in Parlamentul European 1000 de cosulete cu ghiocei culesi din Romania si dusi cu avionul la Bruxelles, 1000 de martisoare traditionale si o prezentare succinta a legendei martisorului.
Mazare a ajuns in jurul pranzului la DNA, unde a inceput sa imparta martisoare ziaristelor prezente. "E un dosar pentru care intram in al treilea an in care procurorii fac cercetari premergatoare.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a tinut sa-si exprime aprecierea si vizavi de jurnaliste si le-a invitat in biroul sau pentru a le da buchete de frezii si martisoare.
Astfel, Viorel Oleniuc si candidatii pentru consiliu ofera in aceste zile 12.000 de martisoare, felicitari si lalele galbene tuturor doamnelor din oras.
Va exista, de altfel, si o expozitie de martisoare din materiale naturale si ecologice. „Vom organiza vineri, 27 februarie, de la ora 10.30, in sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina, o parada care consta in costume confectionate din materiale ecologice.
Acolo a decorat unitatea cu Ordinul "Virtutea Militara" in grad de Cavaler si a oferit martisoare celor 24 de femei din batalion.
Sanctiunea este valabila incepind de la simpli vinzatori de martisoare, pina la cele mai mari magazine. Dublul afisaj al preturilor - bataie de cap atit pentru comercianti cit si pentru clienti Majoritatea magazinelor au inceput sa afiseze preturile atit in lei vechi, cit si noi.
Comerciantii care vand martisoare in fata Teatrului National "Marin Sorescu" au avut miercuri seara concurenta serioasa din partea unui grup de elevi galagiosi, imbracati in tricouri albastre, care atrageau toti cumparatorii la taraba lor.
Mult asteptatele modele Ford Fiesta si Ford Ka vor fi disponibile pe piata auto din Romania din 3 martie, potrivit unui comunicat de presa al Romcar.
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: Fiesta si Ka.
De asemenea, echipa a oferit martisoare doamnelor si domnisoarelor prezente in tribune la jocul cu Sibiu. CSU Sibiu a fost condusa de pe banca de Mircea Vulc si nu de antrenorul principal, Catalin Vulc, tinut acasa de probleme medicale.
Tot la standul lor gasiti si martisoare cu motive inspirate de miere si un stup de albine, inedit pentru un asemenea targ.
Ultima seara din aceasta sesiune, cea dedicata Licitatiei de Martisor II si Licitatiei de Arta Romaneasca Importanta, pe langa faptul ca a oferit ocazia de a achizitiona mult asteptatele martisoare de epoca, a continuat tendinta recordurilor din primele doua zile.
google-analytics.com