Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (2.56 secunde)
Romania este lider in sud-estul Europei in domeniul agriculturii ecologice, iar la nivel mondial se pozitioneaza intre primii 15 exportatori de materii prime ecologice, a declarat astazi presedintele Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica "Bio Romania", Marian Cioceanu.
Domnul Ambasador i-a sfatuit pe producatorii magiunului de prune sa ia legatura cu lanturile de produse bio si naturiste din Elvetia, care se afla in cautare de produse sanatoase, magiunul putand fi considerat ‘ciocolata din prune‘, un dulce natural si sanatos, recomandat consumului inca de la varsta de sase luni.
Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala?
In afara dispozitivelor orgonice, mai puteti gasi la standul celor doi si sapunuri hand-made bio. Despre energia orgonica Au existat si exista personalitati in lumea cercetatorilor din domeniul medicinii alopate care sa analizeze conceptele medicinii energetice.
Cu un singur click te poti bucura de produse bio, echilibrate, sucuri bio, Panite crocante si alte produse care pot fi gasite accesand magazinul on line pe site ul www.nutrizziashop.com.
Acesta este motivul pentru care va avea loc ZIUA PORTILOR DESCHISE la Fabrica de Magiun Topoloveni, pe 12 septembrie, la ora 12.00, ocazie cu care cei care vor participa vor fi printre primii degustatori ai primei sarje de Magiun de Topoloveni BIO, produsa integral din prune proaspete certificate BIO.
Ne-am certificat si bio si vrem sa scoatem si uleiuri bio! Majoritatea uleiurilor noastre sunt alimentare, recomandate de medicina naturista pentru imbunatatirea organismului.
Carnea de provenienta bio Bineinteles ca sursele de carne bio sunt o alegere mai buna deoarece carnea de vita crescuta in mod natural contine o cantitate mai mica de grasime de 7-10 g/100 g fata de 14-16 g/100 g la cea hranita cu porumb.
CEL MAI BUN MEDICAMENT ESTE PREVENTIA Despre Plafar In toate cele 36 de magazine Plafar din București si tara se regasesc categorii diverse de produse, de la suplimente alimentare bio si naturale, cosmetice bio si naturale, produse de alimentatie organica, ceaiuri, pana la carti si produse de aromoterapie.
Ion Manea, directorul medical al Bio Ortoclinic (www.ortoclinic.ro, telefon 021/796.19.31 sau 0754.060.060), cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Romania, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor, incepand de la dureri de spate pana la hernia de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza, maladia Scheuermann, spondilolistezis si nu numai.
Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic, sustine ca nu e bine sa ne dam pe pungi din plastic, ci pe sanii, asezati la orizontala, ca sa nu ne alegem cu dureri de spate. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic.
Chirila este una echilibrata din punct de vedere nutritional, include alimente bio sau traditionale si, pe langa eliminarea treptata a kilogramelor suplimentare, contribuie si la eliminarea toxinelor. ... bio sau traditionale.
Iulia Belc, directorul medical al Bio Ortoclinic, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania.
Vino, invinge-ti teama si GASESTE IUBIREA, alaturi de Florentina Opris si invitatii sai, miercuri, 30 noiembrie, ora 18:30, la Puro & Bio - Strada Ion Campineanu, nr.
Valentina Pelinel a fost incantata de uleiul de cocos Bio de la Urtekram , de prima presa. ... In special pentru cerealele integrale si biscuitii bio Bohlsener Muhle cu diverse arome:
Iulia Belc, directorul medical al Bio Ortoclinic. ... Specialistul Bio Ortoclinic subliniaza insa ca exista cazuri in care sportul este contraindicat.
Ne vom delecta cu aperitive italienesti cu trufe, de La Bottega Del Tartufo, si pizza de la Puro & Bio Romania, vom ciocni cateva pahare cu vinuri italienesti Vino Via Wine, dar si romanesti, foarte atent selectionate de catre AZOC STAR Bag in box si ne vom indulci cu gelato italiano Puro & Bio Romania!
Bogdan Vladila, de la Bio Ortoclinic, inventatorul acestui sistem de tratament unic in lume. ... Bogdan Vladila, specialistul Bio Ortoclinic. Astfel, probleme medicale precum parodontoza, dar si estetice - de tipul caderii parului sau al vergeturilor - sunt tratate cu ajutorul dispozitivului, printr-o metoda noninvaziva, nedureroasa si netraumatica.
Chirila este una echilibrata din punct de vedere nutritional, include alimente bio sau traditionale si, pe langa eliminarea treptata a kilogramelor suplimentare, contribuie si la eliminarea toxinelor. ... bio sau traditionale.
google-analytics.com