Cautare

63161 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (6.50 secunde)
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Ce a spus scriitorul SF acum 50 de ani Isaac Asimov a stiut in 1964 cum vom trai noi astazi, ce vom avea in casa, ce vom cumpara sau in ce ne vom pregati cafeaua in fiecare dimineata, scrie Buzz Feed.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Planurile oltenilor au fost date peste cap de conditiile gasite acolo, mai bine zis de lipsa acestora, motiv pentru care staff-ul tehnic a decis ieri dupa-amiaza sa revina la Severin. "Nu te puteai pregati acolo, terenul era tare ca bitumul.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
De asemenea, presedintele a subliniat ca majoritatea politicienilor nu inteleg functionarea statului de drept. ... El a mai adaugat ca unele trusturi de presa ataca in stil "mafiot" unele institutii ale statului. De Ce News va prezinta in continuare cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. 'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Ieri am primit la redactie un fax de la avocatul Mihai Anitei in care ma roaga frumos, impreuna cu altii, sa trecem pe la casieria societatii lui de avocatura si sa depunem citez, "10.000.000 lei (10.000 lei noi) ".
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Cu toate ca este judecat pentru santaj, avand deja o hotarare de condamnare in buzunar, el vrea inapoi in fruntea ITM, unde le-ar fi sef celor doi inspectori care au depus marturie impotriva sa in dosarul penal.
Ce sa faci in sezonul sarbatorilor Sezonul sarbatorilor! ... Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor Distribuitor New Films International - Nominalizare Oscar - cea mai buna actrita in rol secundar - Nominalizare Globul de aur: cel mai bun film - drama, cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol secundar Distributie:
Ouale incondeiate, icoanele pictate pe sticla sau lemn, brosele din lana filtuita, vasele din ceramica sau sculpturile in lemn, mestesugite cu grija, va vor incanta cu siguranta.
google-analytics.com