Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (4.06 secunde)
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Parchetul General a emis un comunicat de presa in care sustine ca informatiile prezentate de Evenimentul Zilei in cazul Cristian Tabara sunt "eronate".
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Premierul Victor Ponta i-a raspuns ferm si corect presedintelui Basescu, care a cerut initial amanarea intrarii in vigoare a Codului Penal si a Codului de procedura penala, apoi corectarea acestora: "Codurile Penal si de Procedura penala intra in vigoare. ... In ceea ce priveste Codul Penal, cred ca art.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!? ... Sa ii facem acum dosar penal!?
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!? ... Sa ii facem acum dosar penal!?
"Legea este rațiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), pe care o puteti citi in continuare.
Am urmarit cruciada lui sincera pentru confiscarea averilor ilicite si incapatanarea pozitiva pentru a revizui imediat Constitutia si a se face, in sfarsit, dreptate.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Societatea comerciala RAFO SA Onesti ne-a trimis un drept la replica ca urmare a articolului "Rafo se apropie cu pasi repezi de faliment", publicat in numarul din 24/11/2005.
Sunt cate unii care se minuneaza cum vine aia partid cu nume democrat si cu pretentii de democratie, dar care isi impune de la centru liderii prin judete, in loc sa lase organizatia sa decida. ... Drept urmare, i-a fost incredintata sefia organizatiei judetene.
In acest Parlament al nostru, caci al nostru este, ce mai incolo-incoace, doar noi ni l-am ales, majoritatile se constituie, de vreo opt ani, nu in urma intelegerilor dintre diversele partide, nici macar in urma negocierilor pe care, altundeva, le poarta candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, ci in functie de dorinta, vointa si interpretarile presedintelui tarii.
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Pedelista este convinsa de faptul ca acuzatiile care i se aduc, privind cheltuirea banilor publici, sunt tentative ale lui Mircea Geoana de a "murdari" orice este legat de presedintele Traian Basescu, pentru a-si spori sansele in cursa pentru presedintia Romaniei.
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii.
Amestec SUA in treburile PSD? Cu ce oficial american s-a vazut in secret rivalul lui Dragnea (Autoare: Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie. Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici.
google-analytics.com