Cautare

1405 de rezultate pentru "martian daniel" (3.65 secunde)
DANIEL MORAR A DEMISIONAT Daniel Morar a demisionat de la conducerea Parchetului General. Morar a explicat ca a decis sa faca acest gest ca urmare a criticilor pe care le-a primit, de la presedinte si premier, dupa ce a cerut ca la sefia DNA sa vina un procuror anticoruptie.
Patriarhul Daniel:
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului au participat recent la targul de produse traditionale organizat de Sfantul Andrei in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Noua echipa numita de Basescu sa faca Justitia "Ţepelor" ¬ Monica Macovei, Daniel Morar, Lucian Papici - se pune pe treaba si reia cu mult zel "Zambaccian".
Nastase sustine ca cei care au initiat dosarul au fost Traian Basescu, Mona Musca si fostul procuror-sef al DNA Daniel Morar. ... Dupa alegeri, la 4 noiembrie 2005, Daniel Morar, proaspat numit la conducerea DNA de Basescu si Macovei, a redeschis dosarul.
Inceputul i se datoreaza lui Daniel Morar, DNA trecand pe linie moarta dosarul "Flota" prin invocarea unei asa-zise imunitati prezidentiale.
Cantaretul Daniel Iordachioaie si partenera sa de viata, actrita Nouria Nouri, si-au spus adio. ... "Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculatii ori comentarii inutile care ar putea aparea, am decis sa va informez ca eu si Daniel am divortat de comun acord, anul trecut.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca", in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca si Mester(esti)", in curtea MTR. ... Retetele le avem de mult timp", ne-a spus Daniel Cuc.
Locul 1 Chef Daniel Buzea - Coresi Business Lunch Brasov Locul 2 Chef George Craciun - Grand D’Or Deluxe Oradea Locul 3 Chef Ciprian Sotoc - Ramada, Oradea Chef Daniel Buzea a fost recompensat si cu premiul special Selgros Romania, ce costa in antrenamente personale si participarea la concursul international Les Chefs en Or, din Paris, in luna noiembrie 2014.
FARCAS) (Continuare) Influente asupra constiintei umane Alte doua intrebari au fost puse de ufologul Daniel Robin, presedintele asociatiei "OVNI Investigation" cu sediul in Lyon si organizator al unor intalniri privind stiinta si fenomenele neexplicate.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
Daniel Buzdugan sustine religia in scoli Parintii pot alege daca vor ca micutii lor sa mai faca sau nu ora de religie pana pe data de 9 martie.
Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, incepand cu ora 11:30, alaturi de Patriarhul Daniel, la ceremonia de sfintire a catapetesmei Bisericii Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.
Responsabil Primarul Daniel Dragulin (Autor: Nelu Balasa) In timp ce orasul este facut zdrente de catre Hidroconstructia si Ecoaqua sub obladuirea indolenta, iresponsabila si criminala a municipalitatii si primarului, Daniel Dragulin incearca sa infrumuseteze realitatea cu planse colorate in conferinte de presa cu singura preocupare propria-i imagine.
Patriarhul Daniel a oficiat, duminica, impreuna cu mai multi ierarhi, preoti si diaconi, prima Sfanta Liturghie la Catedrala Nationala. ... Slujba a fost oficiata de patriarhul Daniel, impreuna cu mai multi ierarhi romani (arhiepiscopul Sibiului, Mitropolitul Ardealului, Laurentiu;
Ulterior, pe 28 iunie, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, scria pe Facebook:
Patriarhul Daniel: ... La capatul intrunirii, ierarhii BOR au emis un comunicat de presa in numele Adunarii Nationale Bisericesti, semnat de Patriarhul Daniel. ... Presedintele Adunarii Nationale Bisericesti + DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (Sursa:
google-analytics.com