Cautare

1405 de rezultate pentru "martian daniel" (2.88 secunde)
Nastase o ameninta pe Roberta Anastase cu puscaria Sefa deputaților, am numit-o pe Roberta Anastase, impreuna cu pedelistii Ioan Oltean si Daniel Buda au incalcat "flagrant" Regulamentul Camerei supunand la vot "o serie de rapoarte ilegale" ale comisiilor de buget-finante, in lipsa oricarui cvorum, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Tot atunci, procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, a acuzat, in cadrul unui interviu la TVR, presiunile la care ar fi supusi procurorii in cazul anchetei ce il vizeaza pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
- Au trecut 12 ani de cand am votat, desi nu eram membru de partid, PSD, crezand ca un guvern al PSD va face bine Romaniei, si cred ca am votat bine in 2000 - In 2001 am primit propunerea de a ma alatura unui guvern care cred ca a facut bine Romaniei - Am fost presedintele organizatiei de tineret a PSD - In urma cu doi ani mi-ati incredintat un mandat extrem de greu - Vreau sa fiu liderul dvs care sa va spuna cum castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut - Pentru mine, o functie administrativa e mai putin importanta decat calitatea mea de membru al PSD - Sunt convins ca putem castiga impreuna, sunt convins ca o sa fie greu la guvernare, sunt convins ca putem reconstrui Romania - Vreau sa va multumesc ca ati dovedit inca o data ca sunteti un partid de oameni seriosi, responsabili - Cred si va multumesc ca decizia de azi de a sustine o persoana care nu e membru al PSD pentru functia de presedinte e decizia buna pentru Romania - Impreuna cu Crin, o sa incercam sa facem tot ce tine de noi sa va dovedim ca ati facut bine avand incredere in noi - Vreau, impreuna, sa sarbatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin divizari UPDATE ora 11:45 - Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu acorda prea mare importanta scrisorii transmise de catre presedintele Traian Basescu, aratand ca revizuirea Constitutiei nu poate fi tratata printr-o "scrisoare pierduta la ceas de seara" si ca seful statului a vrut sa deturneze atentia.
Ministerul Economiei - Varujan Vosganian sau Daniel Daianu Ministerul Finantelor Publice - Liviu Voinea sau Florin Georgescu sau Daniel Daianu Ministerul Administratiei si Internelor - Ioan Rus Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - deputatul PSD Mircea Draghici sau Alin Burcea.
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu; ... "Whistle-blower-ul, sursa anonima este domnul consilier Daniel Funeriu, care s-a dus personal si a discutat cu revista Natura si le-a spus cum am plagiat eu lucrarea de doctorat," a afirmat Ponta.
Daniel Barbu: "Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Politologul Daniel Barbu: "In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Compania rusa TISE, interesata de preluarea Oltchim Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.
In tara candideaza si 12 actuali ministri, respectiv Puiu Hasotti, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Mircea Dusa, Mariana Campeanu, Dan Nica, Eduard Hellvig, Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi, Mihai Voicu, Dan Sova, Radu Stroe, dar si o serie de parlamentari.
Analistul Daniel Barbu, fost consilier al liberalului Crin Antonescu cand acesta era presedinte interimar, vrea sa obtina un post de senator, pe listele PNL, in sectorul 3.
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu. Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Cum la sfarsit de sezon se face un calcul despre ceea ce a insemnat Litoralul in sezonul care tocmai trece, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), ne-a declarat ca unitatile hoteliere au inregistrat castiguri nesperate in acest an.
„Exista premisele, daca urmam programul de productie, sa inchidem anul fara pierderi, adica nivelul cheltuielilor sa fie egal cu cel al veniturilor“, a declarat Daniel Surulescu, directorul general al CNH. ... Potrivit directorului general, Daniel Surulescu, acest lucru se va realiza printr-o politica de marketing agresiva.
Cu toate acestea, profitul caselor de pariuri a fost nesemnificativ, acestea inregistrand mai mult pierderi, potrivit lui Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania. ... Desi au fost mai mari, incasarile nu au depasit 12,5 milioane de euro, estimeaza Daniel Smeada.
Nu punem decat legal in posesie, iar cei care nu au acte doveditoare nu sunt pusi in posesie", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
In plus, suprafetele impadurite vor stabiliza solul si vor furniza vanat", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
"In acest moment avem incheiate 483 de contracte de paza si administrare, pentru o suprafata de aproximativ 2.880 de hectare de padure", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
Hotelierii sunt pentru eco-eticheta Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca pe termen scurt rezultatele nu vor fi vizibile, dar "daca ne gandim la viitor este o actiune foarte buna".
google-analytics.com