Cautare

1405 de rezultate pentru "martian daniel" (4.34 secunde)
Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a prezentat, miercuri, noua echipa a proiectului AS Academia Rapid Bucuresti, structura in care presedinte este Daniel Niculae, director tehnic e Daniel Pancu, manager va fi Ovidiu Burca, iar antrenor Constantin Schumacher.
Pilotul Daniel Onoriu a participat la o strangere de fonduri pentru copiii cu autism si sindrom ADHD. ... Campion national la viteza in coasta, Daniel a simtit lipsa masinii sale de curse:
Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
USL nu s-a rupt, dar a facut entorsa Iritat si cam nedormit, Victor Ponta s-a trezit miercuri dimineata ca trebuie sa-l invete minte pe Daniel Morar.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Crestinii ortodocsi se pregatesc de cea mai mare sarbatoare a Bisericii, prilej pentru Patriarhul Daniel sa le transmita credinciosilor un mesaj prin care sa le aduca aminte sa se indrepte spre biserica.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Nenorocirea este ca, dupa luarile de pozitie transante ale Patriarhiei Romane prin care se condamnau ferm ororile lui Corogeanu, membri ai Sfantului Sinod au ajuns la concluzia ca smerenia si rugaciunea, precum si mataniile batute de ex-popa Daniel il pot readuce pe acesta in randul duhovnicilor si al slujitorilor lui Hristos.
Declaratiile unor asemenea insi n-au nici valoarea hartiei igienice de la WC-ul lui Daniel Morar. ... Inclusiv ce poate trece prin capsorul de virgina al lui Daniel Morar. ... Prin asta, Daniel Morar a incercat sa iasa dintr-o incurcatura.
O stire recenta ne anunta ca Daniel Morar a fost delegat de catre procurorul general al Romaniei pentru a conduce mult comentata DNA inca 90 de zile.
Daniel, toti din Bucuresti. ... Daniel, acestia fiind urmariti international de catre autoritatile judiciare cipriote, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si talharie. ... Daniel si I. ... Daniel si I.
"Sa nu se duca arogant in Giulesti" Daniel Pancu, fost jucator si antrenor in Giulesti, a fost pe lista si s-a aratat dezamagit dupa ce nu a fost ales. ... Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
La sediul Parchetului National Anticoruptie a avut loc, marti, ceremonia de instalare a noului procuror general al PNA, Daniel Morar.
Daniel Barbu: "Lui Basescu ii e imposibil sa recastige increderea romanilor!" Indiferent de manevrele pe care le va face in campania electorala, lui Traian Basescu ii este imposibil sa recastige, la referendum, increderea romanilor, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics. ... Este imposibil", comenteaza Daniel Barbu.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a facut azi prima vizita la combinatul chimic Oltchim, informeaza www.valcea1.ro .
Internationalul roman Daniel Niculae nu va fi transferat definitiv de AS Nancy, echipa la care a fost imprumutat de AS Monaco in sezonul recent incheiat, astfel ca va reveni la formatia din principat, cu care mai are un an de contract, informeaza Mediafax.
O merituoasa distinctie, pentru forta si expresivitatea scriiturii lui Daniel Octavian Bejan. ... - Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
Daniel Morar, procurorul sef al DNA, a adresat ieri presedintelui Camerei Deputatilor, prin intermediul Ministerului Justitiei, cererea de a perchezitiona un imobil aflat in Bucuresti si un altul in comuna Cornu, judetul Prahova.
google-analytics.com