Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (5.00 secunde)
Functia de marketing manager este inclusa in cadrul departamentului de cercetare si planificare. Persoana incadrata intr-o astfel de functie este responsabila pentru buna functionare a activitatii de marketing, care include reclama platita, promotii, bugete si tot ceea ce tine de promovarea unui serviciu.
Pentru a atinge gustul succesului, fiecare mic afacerist a urmat pas cu pas regulile de vanzare a produselor si de atragere a clientilor, regasite intr-un plan de marketing.
Pe langa mijloacele clasice, internetul poate oferi solutii numeroase de promovare prin motoare de cautare (search engine marketing), comunicarea in mediile sociale (social media communication), marketing viral.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
Cand vine vara si avem mai mult timp liber in agentie, cautam sa aflam noutati in marketing, iar daca identificam ceva interesant facem o analiza si o punem intr-o prezentare, asa cum am invatat.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Ancheta a demarat dupa ce s-a primit o plingere din partea unei persoane care ar fi platit 2.290 euro si in loc sa cistige de citeva ori mai mult in doar citeva luni, asa cum i s-a promis verbal, s-a ales doar cu citeva cursuri de marketing si mai multe volume din "Calea succesului ".
Nici soarta managerilor romani nu este de invidiat, acestia avand salarii de zece ori mai mici decat cei din Occident, daca tinem cont de faptul ca un director de marketing dintr-o companie britanica are un venit mediu anual de 191.
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Unele afaceri necesita însa sume foarte mici, cum este cazul MLM-ului.Multi Level Marketing-ul (MLM) sau asa-numitul marketing în retea ori în sistem etajat (piramidal) nu este nici pe departe o afacere clasica.
Fondurile de pensii au motivat ca au avut cheltuieli mari cu agentii de marketing. ... Fondurile motiveaza ca aceste pierderi sunt cauzate de cheltuielile mari cu plata comisioanelor pentru agentii de marketing, a caror sarcina a fost, in 2008, sa aduca un numar cat mai mare de participanti la fonduri.
Desi agentiile de media si comunicare detin competente in domeniile lor de activitate precum media planning, creatie, marketing, PR si asa mai departe, "lumea" comunicarii evolueaza cu o viteza record.
StartUpCafe.ro isi completeaza echipa Avem nevoie de colaboratori pasionati de tehnologie, informatica, marketing online, e-commerce, care stiu sa filmeze si sa editeze video. ... - Idei de afaceri - Marketing - E-commerce - Finantari - Antreprenori Rubrici:
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... La 25 de ani, Andreea Mihai devenea cel mai tanar director de marketing al grupului Carrefour, pe o piata care abia descoperea mecanismele comertului modern.
In plus, a luat cuvantul la eveniment si Corina Oprescu, brand manager Urgo, aceasta prezentand proprietatile produsului si beneficiile utilizarii acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar - Beauty Salon a prezentat informatii utile si trucuri pentru ingrijirea picioarelor.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Marketing agresiv Administratia CNH a anuntat ca, de anul viitor, politica de vanzari la nivelul companiei se va schimba radical, in sensul cresterii cat mai mult a numarului de clienti. Potrivit directorului general, Daniel Surulescu, acest lucru se va realiza printr-o politica de marketing agresiva.
Pentru a valorifica oportunitatile oferite de integrarea in Uniunea Europeana si a diminua amenintarile aferente acestui proces, IMM-urile din Romania trebuie sa apeleze la mecanisme si instrumente manageriale si de marketing similare cu cele utilizate de firmele din aceasta zona a Europei.
ELECTROPUTERE Craiova ar putea incheia in acest an contracte in valoare totala de peste 70 de milioane de euro cu doar doua dintre fabricile componente, a declarat ieri directorul de marketing al societatii, Petru Sabaila. ... Potrivit directorului de marketing Petru Sabaila, sunt mai multe cauze pentru rezultatele negative.
Practic, prin afilierea la The Leading Hotels of the World, hotelul Rex va intra intr-o asa numita "alianta de marketing" cu alte 430 de hoteluri de cinci stele din intreaga lume, si va beneficia de acelasi sistem de rezervari cu acestea, de cataloage comune si de un sistem de marketing unitar.
google-analytics.com