Cautare

3914 de rezultate pentru "marketing in direct" (3.29 secunde)
Relatiile publice (RP sau PR), marketingul si publicitatea sunt domenii care le fac cu ochiul multor tineri in ziua de azi. Unul dintre motive este si faptul ca, in cele mai multe cazuri, salariul este destul de atragator, iar de monotonie nici nu poate fi vorba.
Pentru a atinge gustul succesului, fiecare mic afacerist a urmat pas cu pas regulile de vanzare a produselor si de atragere a clientilor, regasite intr-un plan de marketing.
Pe langa mijloacele clasice, internetul poate oferi solutii numeroase de promovare prin motoare de cautare (search engine marketing), comunicarea in mediile sociale (social media communication), marketing viral.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Cand vine vara si avem mai mult timp liber in agentie, cautam sa aflam noutati in marketing, iar daca identificam ceva interesant facem o analiza si o punem intr-o prezentare, asa cum am invatat.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
Nici soarta managerilor romani nu este de invidiat, acestia avand salarii de zece ori mai mici decat cei din Occident, daca tinem cont de faptul ca un director de marketing dintr-o companie britanica are un venit mediu anual de 191.
Desi agentiile de media si comunicare detin competente in domeniile lor de activitate precum media planning, creatie, marketing, PR si asa mai departe, "lumea" comunicarii evolueaza cu o viteza record.
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
Unele afaceri necesita însa sume foarte mici, cum este cazul MLM-ului.Multi Level Marketing-ul (MLM) sau asa-numitul marketing în retea ori în sistem etajat (piramidal) nu este nici pe departe o afacere clasica.
Cei mai multi administratori ai fondurilor de pensii private (Pilonul II) au raportat recent pierderi de sute de milioane de lei pe 2008, in primul an in care s-au incasat contributii de la angajatii romani. Fondurile de pensii au motivat ca au avut cheltuieli mari cu agentii de marketing.
Am citit pe un site un anunt pe care il reproducem in continuare: StartUpCafe.ro isi completeaza echipa Avem nevoie de colaboratori pasionati de tehnologie, informatica, marketing online, e-commerce, care stiu sa filmeze si sa editeze video. Noii colegi trebuie sa fie bine informati in domeniul lor de interes.
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... In copilarie a luat ore de pian, de matematica, de canto si limbi straine.
Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera relaxanta, in prezenta reprezentantilor media si a vedetelor Geanina Ilies, Diana Munteanu, Cori Gramescu si Maria Andrei.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
NAV monitorizeaza achizitiile, stocurile, productia, resursele umane, clientii, in timp ce COGNOS integreaza bazele de date si ofera rapoarte, analize si planificari.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Ortacii din Valea Jiului au realizat anul acesta un record in istoria mineritului, reusind sa incheie anul fara pierderi. Metoda, in opinia celor din Compania Nationala a Huilei (CNH), nu este una originala, dar are la baza calitatea carbunelui extras, preparat si vandut.
Pentru a valorifica oportunitatile oferite de integrarea in Uniunea Europeana si a diminua amenintarile aferente acestui proces, IMM-urile din Romania trebuie sa apeleze la mecanisme si instrumente manageriale si de marketing similare cu cele utilizate de firmele din aceasta zona a Europei.
google-analytics.com