Cautare

1335 de rezultate pentru "marius" (5.08 secunde)
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... 0724751678 (Marius Tirban) sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului traditional Rural Fest, organizat in Parcul Kiseleff din Capitala, bucurestenii au putut achizitiona: ... Si cremele merge foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - afrodisiac natural adjuvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti achizitiona: ... De asemenea, si untul pamantului, siropul de muguri de pin si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului traditional de Rusalii din Parcul Kiseleff, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
Este o situatie delicata la U Craiova 1948, dupa ce Marius Croitoru (42 de ani) a decis sa se desparta de formatia din Banie in urma infrangerii suferite in fata Chindiei Targoviste, scor 0-1.
Patronul clubului Rapid Bucuresti, Victor Angelescu, a explicat de ce Marius Sumudica, liber de contract, n-a fost in calculele conducerii pentru inlocuirea lui Mihai Iosif. Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Sumudica, n-a fost nici macar pe lista conducatorilor visinii.
Senatorul Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, spune ca noul acord cu FMI reprezinta polita de asigurare financiara a pomenilor electorale. ... Succes in campanie tuturor!", spune senatorul Sorin Marius Bota.
Marius T., 31 de ani, care calatorea alaturi de alte trei persoane, a declarat ca se intorcea din Italia, unde locuia cu forme legale, si mergea spre Pitesti pentru a-si petrece vacanta.
Senatorul PD Marius Marinescu, vicepresedintele Comisiei de abuzuri, cere suspendarea Rodicai Stanoiu din functia de presedinte al comisiei, ca urmare a faptului ca aceasta a fost pusa sub urmarire penala in dosarul stenogramelor.
Situatia a fost explicata de vicepresedintele Comisiei, Marius Marinescu (PD), care a precizat ca doar patru senatori ai Puterii sunt in componenta Comisiei.
Senatorul democrat Marius Marinescu (foto) a solicitat, in numele organizatiei oamenilor de afaceri din PD, al carei presedinte este, afilierea la SME Union, structura interna din cadrul Partidului Popular European (PPE) care apara interesele Intreprinderilor Mici si Mijlocii in Parlamentul European.
Inpolitics.ro: Marius Tuca, ofertat politic de Dan Diaconescu Jurnalistul Marius Tuca este pe cai mari.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Senatorul Marius Marinescu isi doneaza Loganul Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca, in situatia in care ii va fi alocat un autoturism nou pentru biroul din circumscriptie, il va dona unei institutii din zonele afectate de inundatii.
Ordonanta de urgenta a guvernului referitoare la aprobarea strategiei de privatizare a Loteriei Romane si a Imprimeriei Romane a starnit dispute aprinse nu doar in plen, ci si pe holurile Senatului, unde Senatorul Marius Marinescu s-a imbrancit cu ministrul Bogdan Olteanu.
Senatorul democrat Marius Marinescu sustine ca vicepremierul conservator George Copos ar trebui sa se autosuspende din functia detinuta in Guvern pana la finalizarea cercetarilor organelor de ancheta in cazul Loteriei Romane.
google-analytics.com