Cautare

1335 de rezultate pentru "marius" (3.07 secunde)
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca: La aceasta intrebare raspunsul este foarte clar.
'Astazi, omul de cursa lunga, teleastul, poetul tainic, gazetarul de exceptionale si surprinzatoare impliniri, Marius Tuca, implineste 44 de ani. ... Ca un veteran al acestui exercitiu, nu atat de simplu cum ar putea parea dupa ce a avut loc, regasesc in Marius Tuca inspiratia si incapatanarea celui care eram.
Marius Tuca a gandit o prima pagina istorica. ... "Marius Tuca a avut si ideea cu prima pagina alcatuita din imaginile surprinse in Piata, acum doua zile si cea cu mesajele manifestantilor. ... Pe zona de grafica, Marius este extrem de inspirat.
Revolta de la Jurnalul national a fost inabusita brutal de Marius Tuca, directorul ziarului, prin concedierea unui redactor-sef adjunct, recte Gabriela Antoniu. ... Marius Tuca a ajuns sa se comporte ca un stapan de sclavi.
Aldana Lupeanu la kumite copii 2 (-30 kg) si kata copii 2, Alexandru Potcovaru (kata copii 2), Marius Macesanu (kata copii 3), Maria Mageri (kata copii 3), Alexandra Popescu (kata minicadeti);
Miza meciului si-a pus insa amprenta asupra inceputului de joc al ros-albastrilor si dupa cateva actiuni ofensive timide, Dinamo a preluat initiativa si a reusit sa deschida scorul in minutul 21, prin Alex Curtean, in urma unei combinatii cu Marius Alexe. ... Marius Alexe este schimbat cu George Tucudean.
Marius Manole este, la 37 de ani si jumatate, actorul cu cel mai incarcat program de spectacole din Romania: ... Cu toate acestea, Marius Manole a anuntat la Matinalul Smart FM de joi, 19 mai 2016, ca se pregateste de maraton.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Jumatate din piata IT din Romania lucreaza cu tehnologia Microsoft Peste 400.000 de firme, jumatate din piata de IT din Romania, lucreaza cu tehnologia Microsoft potrivit declaratiei Marius Filipas, responsabil servere Microsoft Romania. ... Suntem conectati la tot ce se intampla in piata romaneasca", a precizat Marius Filipas.
Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache, invitatii spectacolului "Pasiune" Ramona Badescu si-a dorit sa-i aiba alaturi cu aceasta ocazie, pe maestrul Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache. "In cadrul spectacolului "Pasiune" ii am ca invitati speciali pe Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache.
ZIARUL METROPOLITS - Marius Manole: ... Totul este rezolvabil", marturiseste Marius Manole. ... Marius Manole: Eu cred ca asta e foarte bine:
Asculta Marius Ivancea - Europa vino incoace Cenzura la TVR la Festivalul Callatis de la Mangalia. What’s Up a cantat o piesa cu mesaj critic la adresa presedintelui Traian Basescu, iar prezentatoarea Liana Stanciu l-a oprit pe Marius Ivancea din cantat.
Marius este si el fara cuvinte, cu mult mai emotionat ca mine." Lavinia va relua cantarile incepand cu ziua de 22 septembrie, cand va urca pe scena din Piata Constitutiei la " Zilele Bucurestiului".
Marius Monceanu, colectionar, participa de multi ani la targurile de antichitati organizate in Bucuresti si in alte orase ale tarii.
Marius Moga nu pare deloc pregatit sa devina un tatic responsabil. ... Marius Moga (33 de ani) pare sa nu-si faca prea multe probleme ca peste doar sase lui va deveni tatic, logodnica lui fiind insarcinata in trei luni.
Puteti citi in continuare articolul scris in stilul Marius Tuca. ... Christian Ciocan a postat un mesaj pe Facebook, multumindu-i lui Marius Tuca pentru articol: ... Ii multumesc Domnului Marius Tuca pentru ca nu a lasat acest moment sa treaca neobservat!
Dupa ce actorul Marius Manole a acceptat propunerea lui Marius Tuca de a face impreuna o emisiune matinala, la SmartFM, am avut o dilema: ... Deci, norocul este ca matinalul lui Marius Manole si Marius Tuca este doar de luni pana joi.
Actorii Marius Savescu si George Petcu intra in opozitie odata cu lansarea filmului Batman vs Superman: ... Marius Savescu si George Petcu si-au imprumutat vocile pentru a da viata celebrelor personaje. ... Marius Savescu, in interpretarea lui Superman, cel care ii imprumuta vocea lui Batman fiind George Petcu.
Urca pe scena Marius Tuca si Marius Manole cu o prezentare haioasa a trupei lui Damian Draghici, Marius Tuca promitand totodata celor prezenti ca anul viitor Folk You va reveni la vechea locatie de langa mare.
Marius Manole si Serban Pavlu teatrulavangardia.ro Duminica 15 Aprilie, ora 17:00 Duminica 06 Mai, ora 16:00 Bucuresti -Cinema Pro Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu. ... Marius Manole si Serban Pavlu.
google-analytics.com