Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (3.30 secunde)
Astfel Eugen Durbaca, liderul conservatorilor, Eugen Chebac, liderul social democratilor, Marin Costel, liderul independentilor, si Marcela Sighinas, liderul liberalilor, au hotarit ca David Craiu sa activeze in Comisia 3, de dezvoltare urbanistica, refacerea, conservarea si protectia mediului si a monumentelor istorice de arhitectura.
Plenul Camerei Deputatilor si-a revotat componenta Biroului Permanent (BP) si structurile de conducere la nivel de grupuri parlamentare si, fata de anul trecut, singura schimbare in componenta BP este inlocuirea de catre PSD a chestorului Eugen Nicolicea cu Marin Diaconescu.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Andreea Marin este recunoscuta pentru imaginea impecabila construita in timp. Dar iata ca la Zu Music Awards, Andreea nu si-a putut ascunde defectele.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Marin Costache, comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, Gabriel Nica, sef depou tamvai la RAT Craiova, si Silviu Cotiga, directorul ITM Dolj, toti trei sustinuti de cate o factiune a liberalilor olteni.
Ce spun specialistii (3) Despre Kiseleff, Arhitectul Dan Marin, membru in Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, spune ca nu e un parc propriu-zis:
Primarul comunei Breasta, Marin Marcu, a declarat ca ieri a avut loc receptia tehnica a lucrarii, iar locuitorii localitatii pot deja sa se aprovizioneze de la reteaua executata prin fonduri guvernamentale.
Ecaterina Marin, sefa Serviciului Organizare Resurse Umane din cadrul CJ Dolj, a declarat ca, din perspectiva in care este realizata prezentarea, oricine citeste concluziile trase de angajatii biroului are senzatia ca neregulile au fost constatate in cadrul serviciului pe care il conduce.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
In urmatoarele zile vom solicita si reevaluarea anchetelor sociale", a explicat Marin Cotescu, directorul Directiei de Dezvoltare in Constructii din cadrul MTCT.
Democratul Oprea Motoi este noul primar al comunei Barca (Dolj), acesta obtinand cu 13 voturi mai mult decat contracandidatul sau, Marin Popa (PSD).
PNL-PD, Oprea Motoi, a castigat alegerile pentru fotoliul de primar al comunei doljene Barca la o diferenta de numai 13 voturi fata de contracandidatul sau pesedist, Marin Popa.
Aritmetica Consilierul judetean conservator Marin Costel sustine ca, daca in ceea ce priveste primul aspect al solicitarii prefectului lucrurile se pot regla, in sensul ca doar o singura comisie nu si-a dat avizul asupra regulamentului, in ceea ce priveste stabilirea cifrei care sa reprezinte doua treimi inca se mai poarta discutii.
La acest punct a existat o singura interventie, cea a consilierului judetean conservator Marin Costel, acesta precizind ca suma de 30.000 de lei alocata comunei Matca s-a repartizat pentru culte. Interventia lui Marin Costel a dat nastere unei alte replici, cea a presedintelui CJ, Eugen Durbaca.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
Mihaita Bobe si Alex Marin de la Tineret, aspiranti la functii de consilieri municipali "Continuam sa ne facem simtita prezenta in sanul membrilor si, in acelasi timp, am inceput competitia in interiorul partidului pentru posturile de viitori consilieri municipali", a declarat, in acelasi context, Danut Moisoiu.
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
La acest capitol poate fi trecuta si instalarea conservatorului Marin Costel la conducerea societatii Apa Canal. ... Se poate spune insa ca este un buget mic", a declarat Marin Costel.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
google-analytics.com