Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (3.91 secunde)
Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, participa in acest week-end la targul colectionarilor ai anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Cartea de bucate a Sandei Marin, aparuta la Editura Lider, a devenit un etalon in domeniul gastronomic, chiar si la zeci de ani de la prima sa publicare. ... Va dorim, asadar, pofta buna cu Sanda Marin!
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate permanent, de luni pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate zilnic, pe Platoul de la Piata Amzei.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
nastase.wordpress.com - Marin Sorescu In urma cu peste 20 de ani, Marin Sorescu mi-a daruit o pictura, Corida in Yucatan.
Cartea de bucate a Sandei Marin aparuta la Editura LIDER a devenit un etalon in domeniul gastronomic, chiar si la zeci de ani de la prima sa publicare. ... Va dorim, asadar, pofta buna cu Sanda Marin!
In dupa-amiaza zilei de 21 noiembrie 1967, orele 16:30-16:35, Marin V.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Marin Constantin de la Sanatatea din plante, din Dambovita, Crevedia, este prezent cu un stand in curtea MTR, la Piata Taraneasca. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Juratii instantei americane au dat fiecare in parte cate un cap in gura poporului roman si intr-un profund dispret fata de noi si de normele elementare de drept au hotarat ca puscasul marin Christopher Van Goethem este nevinovat pentru uciderea lui Teo Peter.
Candidatii olteni Marin Diaconescu, Renica Diaconescu si Catalin Matei au primit, in comuna Voineasa, multumiri pentru inaugurarea drumului comunal care face legatura intre Voineasa si Bals, realizat, si acesta, cu fonduri SAPARD, in valoare de 33 de miliarde de lei.
fostul loctiitor Ion Bucur si Marin Buzescu, seful de post al Politiei Basarabi.
Printre departamentele Secretariatului General se numara si asa-numita Directie generala de control, juridic si securitate interna, creata inca din mandatul fostului Secretar General al Senatului, Ion Moraru, devenit intre timp Secretar General al Guvernului, si care il pusese in fruntea serviciului pe Marin Popescu.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... Marin Costel este membru al Comisiei nr.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... Ultima Ora apare la Bucuresti la 18 septembrie 1996, sub conducerea directorului Ion Marin.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... - Ultima Ora apare la Bucuresti la 18 septembrie 1996, subconducerea directorului Ion Marin.
Este cunoscut faptul ca Marin Costel a fost numit neocomunist de catre Marcela Sighinas, acestuia oferindu-i-se, in compensatie, functia de coordonare a campaniei la alegerile din comuna Cuza-Voda.
google-analytics.com