Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (4.87 secunde)
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei. ... De asemenea, gasiti si tavi, lingurite si fructiere din argint la standul lui Ilie Marin din Piata Amzei.
65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame. ... Negrul si rosul merg cel mai bine, ne-a spus Gigi Marin.
Gheorghe Marin creeaza portofele pentru cadrele MAI, doua modele, un model tip carte cu acces vertical, care are suport de insigna, clapete pentru buletin / legitimatie, compartiment special de bancnote si unul pentru diverse si un al doilea model mai mare tot cu suport pentru insigna, doua clapete din care una este pentru legitimatie/ buletin, sase sertare de carduri, doua compartimente de bancnote si inca doua compartimente pentru diverse, ne-a spus Gheorghe Marin ce la atelierul de pielarie din Strada Lugoj nr.
Andreea Marin a reusit sa isi recapete silueta dupa o scurta sedere la o clinica din Turcia, unde a tinut un tratament de detoxifiere, in timpul caruia nu a baut decat sucuri.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe". ... Doina Sirbulescu, multiplicator informatie europeana de la Liceul "Marin Sorescu" din Craiova.
Andrei Manu-Marin medic primar urolog, cu specializare in neurourologie, Spitalul Dr. ... ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos.
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. ... Viceamiralul Gheorghe Marin, doctor in Stiinte Militare, a fost numit in 1995 in functia de comandant al Brigazii de Cercetare si Observare Radioelectronica a Fortelor Navale.
“Chiar nu au gasit un om mai bun decit Marin Costel?”, s-au intrebat ieri becalistii. ... Becalistii nu il considera insa vinovat pe Marin Costel pentru faptul ca a fost propus si numit in functia de sef peste apa potabila si canalizarile din oras.
"Habarnistii isi dau cu parerea" Drept reactie la declaratiile facute de presedintele verzilor din judetul Galati, directorul general al societatii Apa Canal, Marin Costel, ne-a spus ca afirmatiile de tipul celor facute de Ion Stefan nu merita sa fie comentate.
Deputatul Cozmin Gusa a sustinut ca protestul minerilor a fost "inventat" de liderul sindical Marin Condescu, sustinator declarat al presedintelui Traian Basescu, si care este sprijinit de liderul PD Gorj, Ionel Mantog, fost secretar de stat de la Ministerul Economiei si Comertului.
Senatorul de Olt Marin Bobes, care in decembrie a trecut de la PD la PSD, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca alti 2.000 de membri ai PD-L, din 18 organizatii locale au parasit organizatiile si s-au inscris in PSD.
Ma uitam ca pana si Marin Costel face conferinte de presa cu ISPA fara sa invete si sa stie de fapt cate guri de varsare de apa avem noi in Dunare.
Niste hartii aparent banale l-ar putea pune in incurcatura pe noul director al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Laurentiu Marin, care a fost delegat, inca din prima sa zi de activitate, sa demoleze beach-barurile de pe plaja.
Marin, multumit ca plaja e curataPe de alta parte, reprezentantii DADL au precizat, pentru cotidianul "Replica", faptul ca Al Stom Company a prezentat fisa fiscala din care reiesea ca este cu datoriile la zi, plus o declaratie pe propria raspundere, potrivit careia nu inregistreaza datorii, ceea ce inseamna ca ori si-au achitat intre timp datoriile, ori exista o "confuzie" la mijloc.
Dupa ce directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Laurentiu Marin, s-a grabit in luna martie a.
O alta persoana sustinuta de PD-L Constanta pentru un post de adjunct este Iulian Marin, fostul sef al Directiei Regionale de Posta Constanta.
Cornel Panait - presedinte, Sorin Didu si Stefan Marin - vicepresedinti, si membri: Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
De criticile lui Victor Ponta nu a scapat nici liderul Federatiei Nationale Mine-Energie, Marin Condescu, despre care presedintele PSD a spus ca se comporta ca un ministru in Guvernul Boc.
De criticile lui Victor Ponta nu a scapat nici liderul Federatiei Nationale Mine-Energie, Marin Condescu, despre care presedintele PSD a spus ca se comporta ca un ministru in Guvernul Boc.
De criticile lui Victor Ponta nu a scapat nici liderul Federatiei Nationale Mine-Energie, Marin Condescu, despre care presedintele PSD a spus ca se comporta ca un ministru in Guvernul Boc.
google-analytics.com