Cautare

1792 de rezultate pentru "marin catalin ciovica" (2.61 secunde)
Am petrecut atitea cu Marin; ... In schimb, „prietenii“ craioveni, cind au auzit de situatia lui Marin, s-au urcat in primul tren de Bucuresti ca sa cerseasca functiile pe care le avea Marin in Craiova.
Am petrecut atitea cu Marin; ... In schimb, „prietenii“ craioveni, cind au auzit de situatia lui Marin, s-au urcat in primul tren de Bucuresti ca sa cerseasca functiile pe care le avea Marin in Craiova.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
La inceput, Marin scria la Gazeta de Perete; ... Mergeam adesea (Marin mai putin) la nea Cioltan, un Creanga al acelor timpuri. ... Eu am ramas la Iasi, Marin a plecat la Bucuresti. Dupa ce Calinescu il remarca intr-o „Cronica a optimistului“, Marin se lanseaza pe adevaratul sau drum.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Sergiu Cioiu dezgheata ironia lui Marin Sorescu in neasteptata bunavointa a cantecului.
(Marin Sorescu);
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv.
Lucian Ciovica, Ionut Trandafirescu si Tatian Bolboceanu, componenti ai lotului national al Romaniei, vor trage astazi in competitia individuala, iar pe 8 aprilie va avea loc intrecerea pe echipe.
Dosarul care le priveste pe Gabriela Mirea si Eleonora Marin, trimis de Serviciul Teritorial Anticoruptie, s-a conexat cu alte patru plangeri care le priveste tot pe acestea.
In replica, Laurentiu Marin (foto), directorul DADL, a declarat ca s-a obisnuit cu "reactiile unui om frustrat care nu detine autorizatiile necesare pentru baza nautica. ... Nu aveau voie sa isi amplaseze ski-jeturi pe plaja", a spus Marin.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
O persoana nu va recunoaste ca devine mai apropiata de persoana de sex opus cu care comunica prin mesaje text, deoarece are impresia unei conversatii nevinovate, motiv pentru care situatia poate deveni cu adevarat periculoasa in relatie, declara sexologul Gabriela Marin.
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Marin Moraru s-a nascut la data de 31 ianuarie in Bucuresti.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan.
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
google-analytics.com