Cautare

1792 de rezultate pentru "marin catalin ciovica" (6.16 secunde)
Aici l-a cunoscut pe CATALIN PREDOIU, care, si el venea, in timpul verii, la bunici, in acelasi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decit ea, CATALIN PREDOIU i-a devenit bun prieten.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... S-a vandut foarte bine si uleiul de floarea-soarelui", ne-a spus Catalin Aldea, manager la S.C.
In Sibiu, icoana Maica Domnului Indrumatoarea a fost adusa in 15 noiembrie 2008 si a fost primita de sibieni printr-o ceremonie speciala la care au participat sute de credinciosi, iar a doua zi, de dimineata pana seara, de era coada pana la intersectia cu Transilvaniei, au tot venit oamenii ca sa se inchine isi aduce aminte parintele Catalin Dumitrean, slujitor la biserica din strada Dealului.
Catalin Codreanu recent, la conferinta de presa ce a avut loc la Hotel Novotel, aproape ca nu exista un reumatolog important care sa nu fie la prezent la Bucuresti. ... Catalin Codreanu Din speech-ul pacientului, dl Ovidiu Constantinescu:
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
Catalin de 37 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, la scurt timp dupa ce acesta a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305. ... Catalin a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305, ce se afla parcata pe Sos. ... Catalin, la data de 16.10.2010, a sustras din Sos.
Acesta a adus ca dovada a vocatiei succesorale dupa bunicul sau mai multe documente, din care rezulta ca este unicul mostenitor al tatalui sau, Marin Negoescu, fiul boierului pe care l-a "mostenit" nepotul lui Mititelu.
Deputatul PSD Marin Diaconescu a precizat ca i-a solicitat personal presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si ceara scuze public pentru apelativele adresate celor circa 80 de deputati care au semnat pentru sustinerea lui Adrian Nastase.
Andreea Marin a postat o fotografie in care este alaturi de un barbat. A trecut aproape o luna de zile de cand a anuntat divortul de Tuncay Ozturk, barbatul care i-a fost alaturi aproape trei ani de zile, iar recent, Andreea Marin a stralucit la bratele unui barbat.
Spre sfarsitul aceluiasi an, am participat la concursul literar initiat de Editura Scrisul romanesc, presedintele juriului fiind poetul Marin Sorescu. ... Voiculescu - poet isihast si Tipologia personajelor feminine in proza lui Marin Preda) si, prin urmare, o suplimentare de tiraj, tratamentul aplicat a fost politica pumnului in gura, replicandu-mi-se:
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei. ... De asemenea, gasiti si tavi, lingurite si fructiere din argint la standul lui Ilie Marin din Piata Amzei.
65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame. ... Negrul si rosul merg cel mai bine, ne-a spus Gigi Marin.
Gheorghe Marin creeaza portofele pentru cadrele MAI, doua modele, un model tip carte cu acces vertical, care are suport de insigna, clapete pentru buletin / legitimatie, compartiment special de bancnote si unul pentru diverse si un al doilea model mai mare tot cu suport pentru insigna, doua clapete din care una este pentru legitimatie/ buletin, sase sertare de carduri, doua compartimente de bancnote si inca doua compartimente pentru diverse, ne-a spus Gheorghe Marin ce la atelierul de pielarie din Strada Lugoj nr.
Andreea Marin a reusit sa isi recapete silueta dupa o scurta sedere la o clinica din Turcia, unde a tinut un tratament de detoxifiere, in timpul caruia nu a baut decat sucuri.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe". ... Doina Sirbulescu, multiplicator informatie europeana de la Liceul "Marin Sorescu" din Craiova.
Andrei Manu-Marin medic primar urolog, cu specializare in neurourologie, Spitalul Dr. ... ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos.
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. ... Viceamiralul Gheorghe Marin, doctor in Stiinte Militare, a fost numit in 1995 in functia de comandant al Brigazii de Cercetare si Observare Radioelectronica a Fortelor Navale.
“Chiar nu au gasit un om mai bun decit Marin Costel?”, s-au intrebat ieri becalistii. ... Becalistii nu il considera insa vinovat pe Marin Costel pentru faptul ca a fost propus si numit in functia de sef peste apa potabila si canalizarile din oras.
google-analytics.com