Cautare

1792 de rezultate pentru "marin catalin ciovica" (3.91 secunde)
Conducerea societatii sustine ca nu poate distribui dividendele actionarilor din cauza proceselor pe rol cu societatile omului de afaceri Catalin Chelu.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de la magazinul de pe Strada Academiei din Bucuresti ne-a spus recent care sunt cele mai cautate ceasuri. ... Iantar, Maiak si pendule nemtesti - Johans - sau elvetiene - Ankar", ne-a spus Catalin Vardianu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Striblea, internat de urgenta in urma unui atac cerebral. ... Jurnalistul Catalin Striblea a fost internat de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac cerebral, miercuri dimineata. ... Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni.
Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Experienta lui Catalin Botezatu la Liv Hospital din Turcia Dupa prezentarile celor doi Profesori, a urmat o discutie libera intre jurnalistii prezenti la conferinta si medicii oncologi ai spitalului Liv din Istanbul.
Mariustuca.ro / Medicul Catalin Cristoveanu a salvat, in premiera absoluta, un bebelus cu insuficienta renala si hepatica cu ajutorul unei tehnici revolutionare (Autoare: ... Sansa lui a fost medicul Catalin Cristoveanu, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii MS Curie, sectia de neonatologie si dotarea de aici.
Catalin Grg, Bi Anca si alti 6 sunt dezamagiti de strazile din Calarasi, in care-si rup masinile, si au postat o caricatura insotita de un text: ... Postarea lui Catalin Grg a obtinut sute de like-uri si cateva comentarii:
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
CATALIN de 36 de ani, suspecti pe linia comiterii de infractiuni de inselaciune. ... CATALIN incercand sa acosteze persoane care doreau sa efectueze operatiuni de schimb valutar, in timp ce P.
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
M-am implicat mult in acea perioada in spectacole de marca ale Teatrului National din Craiova si am facut atunci Unchiul Vanea cu Mircea Comisteanu, Piticul din gradina de vara cu Silviu Purcarete, Scrisoarea pierduta, Varul Shakespeare, de Marin Sorescu.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Condescu este evaziv Presedintele Centralei Nationale Miniere si al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Marin Condescu, a fost evaziv in declaratii, lasand sa se inteleaga faptul ca secretarul de stat Cosmin Popescu a deranjat anumite grupuri de interese de pe piata energiei.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General. ... Un alt element care, cred eu, defineste mandatul amiralului Marin este legat de cresterea nivelului de pregatire al Armatei.
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Presedintele FNME, Marin Condescu, a conditionat însa acordarea sprijinului pentru un anumit partid de însusirea unei liste de revendicari sindicale, care sa fie specificate în strategia de guvernare a formatiunii politice respective.
google-analytics.com