Cautare

1046 de rezultate pentru "mariana bagi arad" (2.66 secunde)
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Deci teritoriul se afla in patrimoniul Agilog Agigea SA", ne-a declarat primarul localitatii Cumpana, Mariana Gaju, care a adaugat ca "in 2003 se face punerea in posesie si se observa lipsa acestei suprafete.
Primarul localitatii, Mariana Gaju, l-a intampinat pe Scheele in mod traditional, cu paine si sare, la intrarea pe stadionul comunal, acolo unde a fost organizata o expozitie de produse agricole cu vanzare.
Invitatii de onoare ai acestui eveniment gazduit de primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, au fost primarul localitatii Akcay, Cahit Inceoglu, deputatul Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR) Aledin Amet, muftiul Cultului, Musulman Iusuf Muurat, consulul general al Turciei Haluk Agaca si presedintele UDTTMR Agiacai Saledin.
Dupa ce a depus juramantul de credinta la Tribunal, in calitatea sa de presedinte ales al CJC, Nicusor Constantinescu a prezidat sedinta la care au fost prezenti cei 36 de consilieri judeteni alesi, dar si mai multi primari PSD din judet, printre care Nicolae Matei de la Navodari, Cristian Carjaliu de la Agigea, Mariana Mircea din Cernavoda, dar si Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie.
Adriana Matei, Mariana Bercu, Catalin Lazarescu, Ion Dumitru si Vlad Marginean. Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Din lista publicata in MO, la pozitia 222 figureaza si primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju (foto), care va renunta la suprafata de 10.
Reamintim ca la initiativa primarului Mariana Mircea, Consiliul Local Cernavoda a aprobat anul trecut un proiect de hotarare prin care Centrala Nuclearelectrica este obligata la plata unei taxe locale de poluare si risc in valoare de 20 milioane de euro pe an.
La intalnire au participat primarul orasului Mariana Mircea, directorul general adjunct RAJA Constanta Aurel Presura, consilieri locali si aproximativ 200 de cetateni, locuitori ai orasului.
"Este o oportunitate pentru municipiul Cernavoda si pentru locuitorii de aici ca firma Colas a considerat avantajos asezarea organizarii de santier aici si speram ca relatia dintre administratia locala si societatea Colas sa fie benefica", a conchis primarul orasului Mariana Mircea (foto).
Si Marius Balasa (inspector general - n.r.), si Marin Ionica (adjunct - n.r.), si Mariana Gheorghe (adjunct - n.r.) au ocupat functiile pe perioada determinata.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat ieri guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnati pentru aceste portofolii numarandu-se Teodor Melescanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Mariana Campeanu - ministru al Culturii, Patrimoniului si Identitatii Nationale:
Printre cei desemnati pentru aceste portofolii se numara Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig.
Liderul PNL Crin Antonescu a salutat luni castigarea de catre Mariana Campeanu a mandatului de deputat de Hunedoara. ... O felicit pe Mariana Campeanu, felicit organizatia noastra de la Hunedoara, in frunte cu Mircea Molot, si pe toti care s-au implicat in aceasta campanie", a declarat presedintele PNL.
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini. ... De exemplu, alaturi de sus-numitele Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini: Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Este casatorit cu Mariana Sarbu si are o fiica politician, Daciana Sarbu. ... Mariana Sarbu Copii: 1 fiica - Daciana Sarbu Ginere:
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari, astazi, ca in sectorul bugetar nu vor avea loc reduceri de personal in perioada imediat urmatoare, dar nici nu va fi crescut numarul angajarilor.
Mariana Campeanu a anuntat azi, la Palatul Victoria, ca ministerul Muncii trebuie sa plateasca peste 16 milioane de lei unor fosti angajati concediati ilegal de fostul guvern, despagubirile fiind acordate in 860 de litigii, informeaza NewsIn.
google-analytics.com