Cautare

1046 de rezultate pentru "mariana bagi arad" (2.82 secunde)
„Produsele industriale au reprezentat 96,3% din exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura, numai 3,7%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica (DRS) Dolj.
Avocata Mariana Popa, reprezentanta lichidatorului ROVIGO, a declarat ca firma pe care o reprezinta scoate la vanzare toate bunurile disponibile, pentru a putea recupera creantele pe care le are de incasat in contul ICM.
Taxa de poluare si risc impusa de edilul orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), catorva agenti economici de pe raza orasului, si contestata de fostul prefect, Danut Culetu, pe motiv ca nu exista un regulament local prin care sa se stabileasca o impunere justa a taxei, va ajunge si in atentia magistratilor constanteni.
"Valoarea estimativa a pagubelor este de aproximativ 2,7 milioane de lei", a declarat Mariana Stoica-Spahiu, sef serviciu Implementare Politici Vegetale din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Regionala (DADR) Dolj.
Mariana Nicolae, redactor-sef adjunct Casa Lux va sustine in data de 17 septembrie de la ora 14:30, in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, tema "Rolul formator si mediator al revistei de design".
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Mariana Soames, director medical GTS Solution. ... Mariana Soames. ... Mariana Soames, director medical GTS Solution. Produsul este disponibil pe: www.qlife.ro.
Asa cum ne-a obisnuit, Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul Piata Taraneasca, organizat de Ziua Femeii, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu produse naturale. ... Pastram traditia - mama noastra ne facea in casa toate aceste produse, ne-a spus Mariana Gancila.
Pe cele doua liste se regasesc persoane importante din structura judeteana, pornind de la Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, Eduard Martin, Corneliu Dida, Petre Stanca, Alexandru Mazare, Felix Stroe, Mariana Gaju sau Nicolae Crivineanu, pana la "adoptatul" Cristian Diaconescu.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu. ... Nicolaescu a mai spus ca actualul vicepremier Gheorghe Seculici, presedinte al PD Arad si co-presedinte al Aliantei D.A.
Intreaga filiala Arad a PRM a trecut de partea lui Corneliu Ciontu, anuntandu-si adeziunea la formatiunea pe care acesta o va infiinta - Partidul Popular Roman - a declarat ieri fostul lider al PRM Arad, Gheorghe Feies.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PD Arad la alegerile interne care se vor desfasura la sfarsitul lui octombrie.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... Turneul de la Arad face parte dintr-o serie de patru turnee Challenger BRD, care vor avea loc in perioada iulie-septembrie.
In ziua de joi 23 iunie a acelui an, inginerul Liviu Deznan si mai multi muncitori au vazut, de pe platforma unui siloz, la limita nordica a municipiului Arad doua cercuri concentrice intr-un lan de grau:
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Aflat la Arad, Atanasiu a declarat ca se va prezenta in curand in fata CSAT cu variante si propuneri privind strategia viitoare de securitate si de respectare a angajamentelor asumate de Romania pe plan international.
El a mai fost pe lista candidatilor la sefia PNL Arad si la alegerile trecute, dar s-a retras la sfarsitul anului trecut, optand pentru postul de inalt functionar public.
Prefectul judetului Arad, Cristian Stragea, va renunta la functie pentru a accepta un post de consilier guvernamental oferit de premierul Calin Popescu-Tariceanu. ... Totodata, presedintele PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat ca partidul i-a facut lui Stragea o oferta de a deveni si presedintele liberalilor aradeni.
google-analytics.com