Cautare

1623 de rezultate pentru "marian cojoc" (3.10 secunde)
Totul a pornit de la votul impotriva exprimat de consilierul Marian Iordache. "Am fost convocat acum doua luni pentru a face parte din aceasta comisie, insa nu inteleg de ce o comisie trebuie sa analizeze o cerere a unei societati comerciale", a mentionat Marian Iordache in timpul sedintei.
Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Liberal Democrat, Marian Petcu, a aratat ieri rezultatul ultimelor discutii dintre reprezentantii Partidului Democrat si cei de la Partidul Liberal Democrat privind unirea celor doua formatiuni politice.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat joi ca varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucuresti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primaria Generala a Capitalei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Candidatul PDL la Primaria Sectorului 5 a venit, vineri dimineata, la sediul acestei institutii, pentru a-i face primarului Marian Vanghelie "un cadou".
Tocmai de aceea Telegan a precizat ca i-a exclus deja din partid pe cei care il ajutau la conducerea partidului, printre care si prim-vicepresedintele Marian Popa, pe care il acuza ca s-ar fi unit cu social-democratii in campania electorala si i-ar fi creat probleme cu Partidul Democrat Liberal din cauza contestatiei la candidatura lui Andrei Lisinschi, iar toate au pornit de la stampila partidului aflata sub cheia presedintelui.
Liderul PNTCD, Marian Milut, ii cere presedintelui liberal, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze pana sambata protocolul dintre cele doua partide, care ar permite intrarea taranis- tilor in Parlament candidand din partea PNL.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Institutul National de Administratie ca unul dintre obiectivele pentru urmatorii cinci ani este ca salariul minim sa ajunga la jumatatea salariului mediu pe economie.
Partidul Comunistilor (PCRM) nu il va sustine pe Marian Lupu la presedintie, a declarat unul dintre liderii formatiunii, Vladimir Turcan, pentru cotidianul rus Kommersant.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii.
Invitat aseara in emisiunea lui Dan Diaconescu, la postul OTV, Marian Vanghelie a facut dezvaluiri incitante. ... Vreau sa fiu vicepresedinte la PSD", a spus Marian Vanghelie. ... Referitor la gripa porcina, Marian Vanghelie a spus ca nu l-a facut, pentru ca, de obicei, nu se duce la doctor.
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. ... "Nu fac echipa cu Marian Vanghelie", a mentionat el.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
Senatorul PSD Miron Mitrea scrie pe blogul sau ca Marian Vanghelie a devenit din pata de pe obrazul PSD o "rana urata, hidoasa", "care face un imens rau partidului".
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
google-analytics.com