Cautare

1183 de rezultate pentru "maria" (3.91 secunde)
Adriana Moca, actrita, a dat viata cartii citind un fragment din ea, Andreea Talmazan, psihoterapeut psihanalist a vorbit despre simbolurile ascunse in spatele personajelor si copilul interior, Ciprian Muntele, om de radio, despre cum a cunoscut-o pe Maria prin intermediul facebook.
Pe 29 mai, cei mici se vor putea intalni cu frumoasa poveste a lui Aladin in spectacolul O mie si una de frontiere a Teatrului Regina Maria din Oradea.
Prin Oana Maria Bogdan fosta membra a guvernarii Ciolos si membru fondator al PLUS, despre care fostul premier spunea, recent: - Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica romaneasca are nevoie pentru a capata substanta, omenie si justete.
Iar colega sa, Maria Dinca, are un stand cu dulciuri de toate felurile: ... Iar dintre dulciurile romanesti cel mai bine se vinde salamul de biscuiti - la 4 RON/kg", a mai spus Maria Dinca.
• Triumful din 1810 • Rezistenta • Pacea • La Marseillaise Mai tanar cu aproape 100 de ani, Arcul de Triumf din Bucuresti a fost ridicat intre anii 1921 si 1922, dupa proiectul arhitectului Petre Antonescu, cu ocazia incoronarii regelui Ferdinand I si a reginei Maria ca suverani ai Romaniei Mari, dupa primul razboi mondial si dupa sistemul tratatelor de pace de la Paris.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, spune ca "80% din totalul deceselor provocate de bolile cardiovasculare pot fi prevenite prin controlul principalilor factori de risc: ... Maria Dorobantu. ... Maria Dorobantu, presedintele SRH.
Iliut, un o fetita de 4 luni - Scultelnicu Anda Maria din Sibiu. ... In anul 2004 an a fost audiata Iliut Maria, bunica celor trei frati adoptati.
Acolo a intalnit-o pe Maria Veliceasa femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. ... 4 i-a tinut in batatura (Ionita, Paraschiva, Garoafa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costica, Pavel,Viorica si Maria, viitoare mama a Elenei Udrea).
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune.Pentru scaderea HTA este importanta reducerea consumului de sare, spune prof. ... Maria Dorobantu: ... Maria Dorobantu.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
OLTEANU ANA MARIA) 20 DE STATE DIN EUROPA ERAU CONDUSE DE FAMILIILE REGALE IN ANUL 1916. ... LIECHTENSTEIN ALOIS PHILIPP MARIA, PRINT EREDITAR AL LIECHTENSTEINULUI GUVERNEAZA PROVIZORIU MONARHIA, DIN 2004, IN LOCUL TATALUI SAU PRINTUL HANS ADAM AL II-LEA.
In concluzie, tehnologia folosita in exces duce la dementa, adica ne diminueaza capacitatile cognitive, ne-a spus psihologul Maria Magdalena Chipon.
PROFI a donat in aceasta saptamana 1.000 de masti de protectie catre reteaua de sanatate Regina Maria si alte 100 catre inspectoratele de politie Timis si Arad.
Ceea ce a fost posibil pentru comunitatile maghiare, carora li s-au restituit sute de mii de hectare de munti, pasuni si paduri, primite, chipurile, de la Maria Tereza, nu se poate implini pentru romanii care au actele de la imparatul Frantz Josef.
Dupa ce am nascut-o pe fiica mea, Maria, timp de trei ani nu am putut sa ma mai duc la banca. ... Acum, de curand, am fost prezenta la Soirees de la Mode, un tribut adus Reginei Maria, eveniment organizat de Alin Galatescu, unde au fost prezenti 16 designeri romani.
Intersectiile vizate au fost cele din bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Maria Tanase, Brestei cu Maria Tanase, Calea Bucuresti cu Sararilor, Calea Bucuresti cu Petre Ispirescu sau strada Popoveni cu bulevardul Nicolae Romanescu.
Un barbat din comuna gorjeana Èšantareni a fost amendat de politie dupa ce a lipit patru afise electorale cu primarita localitatii, Maria Vasilescu, pe geamurile Scolii din satul Chiciora.
Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, spune ca aderarea Suediei la NATO va avea un impact negativ asupra stabilitatii in nordul Europei, iar Moscova va riposta. ... Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe:
google-analytics.com