Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (3.58 secunde)
Raspunsul primit, "nu conteaza ce meserie voi avea, vreau sa traiesc frumos", l-a pus pe ganduri pe marele profesor. El s-a gandit toata viata la meseria lui si la scopul propus:
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
Mii de titluri in romana, piratate Marele pericol vine dinspre piratarea cartilor, de aceea se lucreaza la sisteme de criptare a acestora.
• The Great Dictator (Marele dictator); • Jungle Book (Cartea Junglei); • Horror Express (Expresul groazei); • A Fistful of Dollars;
Marele Premiu este de 50 de mii de euro. "Aici, in ESL, te antrenezi, pur si simplu. E ca un poligon de incercare", spune Catalin.
Rogojan va pune la dispozitia vizitatorilor mai multe carti rare, manuscrise, tablouri, litografii si obiecte legate de marele poet roman si de epoca in care acesta a trait si creat.
Pe de alta parte, DGFP Constanta, care in calitate de colector al bugetului de stat reprezinta marele pagubit al rambursarilor ilegale de TVA puse la cale de Stanca, nu a reusit pana la momentul actual sa recupereze decat aproximativ 3% din prejudiciul total de peste 176 miliarde ROL, aceasta inadmisibila stare de fapt datorandu-se tot lentorii cu care procurorii PICJC Bucuresti instrumenteaza cazurile mentionate, avand in vedere ca "recuperarea sumelor se va realiza dupa ce instantele judecatoresti vor pronunta hotarari definitive, pana in prezent nefiind finalizat nici unul din dosarele penale prin care sa se stabileasca prejudiciul adus bugetului de stat", dupa cum ne-au declarat reprezentantii Fiscului constantean.
Premierul Junker a declarat ca Marele Ducat al Luxemburgului a inceput deja procedurile de ratificare a Tratatului de aderare, urmand ca acesta sa fie ratificat in urmatoarele 6-8 saptamani.
Insa, blondina a dat o veste bomba, chiar inainte de marele eveniment. Aceasta a spus ca este insarcinata in luna a saptea si ca va avea o fetita.
Marele sculptor locuieste intr-o magazie sordida, e grav bolnav, si se pare ca a incaput pe miinile unor indivizi cari il asasineaza lent pentru a-l mosteni.
- La cinema mergeti impreuna? - Am fost de curand cu fiica mea si am vazut un film superb, Marele Urias Prietenos.
Infiintarea Sfatului Tarii La Marele Congres al Ostasilor Moldoveni din 2 noiembrie au participat 989 delegati, ofiteri romani si circa 200.000 de ostasi, in marea lor majoritate tarani basarabeni veniti de pe toate fronturile.
marele liberal Dan Amadeo Lazarescu, tatal premierului Calin Popescu Tariceanu si Mircea Ionescu Quintus, o alta figura liberala marcanta au fost turnatori de rand, recunoscuti, ai Securitatii, motiv pentru care iesirile PNL sunt cat se poate de deplasate.
La 14 martie 1876, in cadrul prelegerilor publice ale Junimii, sustine conferinta Influenta austriaca asupra romanilor din principate, apoi redacteaza un raport elogios asupra activitatii didactice a lui Creanga, destinat ministerului Invatamantului, iar marele nostru povestitor devine membru in Junimea.
Cum arhitectul stia ca orasul Calarasi se dezvoltase pe o fosta proprietate a Spitalului Coltea din Bucuresti, a tinut ca o parte din arhitectura exterioara a Palatului de la Calarasi sa reproduca elemente arhitecturale ale cladirii Spitalului Coltea, dupa cum avea sa remarce si marele nostru istoric Nicolae Iorga in anul 1910, cand facea prima deplasare la Calarasi.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice.
A avut marele ghinion ca una dintre fete sa aiba un handicap congenital si sa depinda toata viata de el si sotie.
Acesta a fost si marele regret al Dr. LaPaz. El spunea: "nu a fost ceva natural"; actiona cu abilitate; parea ca intelege si discerne.
As dori sa-l conving si pe prietenul si partenerul meu de film, marele actor Tom Cruise sa vina alaturi de mine la aceasta gala poate anul viitor, daca programul incarcat va permite acest lucru.
google-analytics.com