Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (3.97 secunde)
Si ce ocazie poate fi mai potrivita decat una in care am scos capul in lume pe usa din fata, castigand marele trofeu la Cannes si primind aprecierile intregii Europe!
asa cum era alintat marele fotbalist. ... Si, totusi, devine destul de neplacuta, pentru cei care l-au admirat cu adevarat pe marele Dobrin.
Marele, ca sa nu spunem chiar imensul handicap al respectivului Consiliu, este legat de disparitia, intr-un fel sau altul, a unor dosare importante.
Toti l-au apreciat pe marele tehnocrat si au zis ca e bine ca avem un premier care stie ce sa faca, care nu promite aiurea si nu se lauda. Toti au ramas insa muti cand marele premier ne-a parasit pentru o sluba bune platita la banca.
Sigur ca muzica te inalta si a fost marele avantaj de a avea un mod de exprimare. Catalin Catoiu: - Pe mine muzica m-a ajutat pentru ca a fost o pasiune.
Vigilent, observatorul organizatiei Pro Democratia s-a grabit sa anunte marele eveniment ce putea degenera intr-o frauda electorala de proportii, in opinia lui.
Marele perdant al acestor alegeri ramane totusi Adrian Nastase, care nu a pierdut atat presedintia, cat si partidul, iar viitorul sau politic este acum la bunul plac al lui Ion Iliescu.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Mai-marele Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea (ITCO) este Mihai Lucian Chindlea. In parohia sa intra patru judete din nord-vestul tarii:
Revenind la marele perdant, mai trebuie precizat ca, desi mai circula zvonuri referitoare la o posibila scindare a PSD, Iliescu sustine ca nu va pleca din partid.
Dar, din pacate pentru el, marele presedinte al Consiliului nu era la locul cu pricina, ci era plecat cu caravana PSD in campania electorala prin judet.
si-a pus interesul personal deasupra intereselor partidului si marele nostru noroc este ca el nu are o influenta prea mare in PNL.
Premiile anuntate de PSD Navodari constau in electrocasnice, iar marele premiu il reprezinta un autoturism marca Fiat. PSD Navodari caracterizeaza actiunea drept "o dovada a faptului ca reprezentantii social-democrati transpun in realitate programul electoral asumat, pe care locuitorii orasului l-au apreciat votand majoritar pentru primarul Nicolae Matei".
Oricat i-a fost de greu, marele perdant al recentelor alegeri a trebuit sa treaca in revista si esecurile electorale.
inainte de 1989, cind era marele sef al Militiei Economice, cu sprijinul PCR si al ICSAP, fratele sau Vasile a fost uns gestionar la unul din restaurantele cu cel mai bun gheseft in bani negri din Satmar, "Somesul” de pe Closca.
Interpelat in Parlament, marele savant Iorga, care i-a reprosat, ca - ce sa invat eu de la un inginer? - omul a spus:
In cele din urma, Cioroianu a plecat de la conducerea Externelor, in aprilie 2008, la cateva saptamani dupa ce a reprezentat Romania la marele Summit NATO de la Bucuresti.
"da, aveti dreptate", dar nu atunci cand presiunea din exterior depaseste o anumita limita!) Marele defect al lui Mircea Geoana este legat de aparitiile televizate.
Este caraghios ca tocmai marele specialist in inghitirea aparatului de stat, adica PSD, sa acuze o astfel de situatie. In fond, ei au inventat practica fesenizarii.
Marele infrant este Theodor Paleologu, care si-a mai depus insa candidatura pentru postul de vicepresedinte si pentru cea de secretar executiv.
google-analytics.com