Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (3.44 secunde)
BUGETUL: S-a facut marele anunt! ... Eugen Dinu) Marele anunt a fost facut! Incepe constructia celei mai asteptate autostrazi din Romania.
El a fost la un singur meci de o performanta istorica, Marele Slem, ce presupune castigarea tuturor celor patru turnee de mare slem consecutiv.
Victoria obtinuta duminica, in Marele Premiu al Canadei, ii aduce pilotului britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nu numai primul sau triumf in 2012, ci si pozitia de lider in clasamentul pilotilor. ... Urmatoarea etapa, Marele Premiu al Europei, este programata la 24 iunie, pe circuitul de la Valencia.
Londra 2012, saritura cu prajina, marele Serghei Bubka e fan Romania la JO 2012 Serghei Bubka, campion olimpic la saritura cu prajina in 1988, detinator a 35 de recorduri mondiale, este un admirator al sportului romanesc si ne va tine pumnii la Jocurile Olimpice.Acum in varsta de 49 de ani, marele atlet, nascut in Ucraina si care a concurat pentru URSS, se afla deja la Londra, unde anunta ca va fi fanul sportivilor romani.
Google aniverseaza 130 de ani de la nasterea muzicianului roman George Enescu Google ne intampina cu un logo animat care aminteste ca s-au scurs 130 de ani de cand s-a nascut marele muzician si compozitor roman, George Enescu.
Alaturi de marele castigator, 10 alti finalisti, cinci la categoria clasele I-IV si cinci de la clasele I-VIII, au fost premiati in cadrul unei gale desfasurate in Bucuresti, primind fiecare cate o tableta.
Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus. Stim foarte bine de colaborarile cu LG, Samsung, Huawei sau HTC pentru diferitele telefoane si tablete sub brandul Nexus.
Asta e marele avantaj al celor care le stiu pe toate: ... Pentru oamenii astia totul se consuma intr-o devalmasie cenusie si plina de furie, in care marele tel e acela de a deveni toti asemenea:
Marele favorit este filmul SF "Gravity", care a primit 11 nominalizari. Pelicula "Gravity", in care joaca laureatii Oscar Sandra Bullock și George Clooney, concureaza la categoriile cel mai bun film, cea mai buna actrita, cel mai bun regizor pentru Alfonso Cuaron și efecte vizuale și sonore.
In fiecare zi a saptamanii trecute, Brancu a dat indicii pe Facebook cu privire la cuvantul care ar aduce marele premiu. ... O singura litera era cea care completa parola si a adus unei ploiestence marele premiu.
Marele Lup Alb avea si sarcina de a aduce in fata Zeului, la judecata tradatorii si lasii. ... Desi s-au scurs de atunci multime de secole, Marele Lup Alb si astazi mai vegheaza si asteapta indurarea Zeului intru iertarea Dacilor Liberi, in randul carora el insusi se nascuse.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. ... Ramona Badescu a avut placerea sa inmaneze marele premiu,”ZIMBRUL DE AUR”, regizorului Dan Pita, pentru regia filmului Kira Kiralina” 2014.
autobiografia De la Dolhasca pe Calea Victoriei si cartea Si a fost mana lui Dumnezeu, dedicata de marele actor slujitorilor, demnilor reprezentanti ai Scolii Romanesti de Medicina.
a aflat ca el este marele castigator al concursului Splash! ... Draghia a castigat astfel marele premiu de 3.000 de euro, care va merge la micutele Marina (9 ani) si Andreea Sandu (12 ani), onotatoare care vor sa faca performanta.
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban.
Productia a atras deja atentia pe plan international, deopotriva in randul criticilor si al cinefililor, dupa ce in septembrie a obtinut o nominalizare pentru marele premiu, Leul de Aur, la Festivalul de Film de la Venetia.
Marele maestru canta muzica populara si multe alte genuri: pop, clasic, pe cand abordarea mea a fost doar jazz-ul. Si mai am nevoi de un secol si jumatate sa ajung sa-l cant cum vreau io.
Marele Premiu ANGELUS, Premiul Cititorilor Natalia Gorbanevskaia si Premiul pentru Cea Mai Buna Traducere.
Parfumurile incapsulate in aceste flacoane rare sunt create si intrepretate de marele maestru parfumier Alberto Morillas: ... India si Grecia antica reprezinta de asemenea surse de inspiratie pentru marele artist.
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
google-analytics.com