Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (2.58 secunde)
Respectarea calendarului de adoptare a euro ramane marele test pentru Romania. ... In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. "Cred ca pentru Romania acesta va fi marele test:
Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
Designul castigator va fi imprimat pe un milion de brichete BIC, destinate pietei europene, iar creatorul lui va castiga marele premiu pus in joc, de 4.000 de euro.
Sarbatoarea Sfantului Dimitrie, Izvoratorul de Mir Credinciosii ordodocsi il sarbatoresc miercuri pe Sfantul si Marele Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, unul din marii sfinti mucenici, facator de minuni si tamaduitor.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Marius Manole si Olesea Nespeac au castigat marele trofeu UITE CINE DANSEAZA!
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu.
Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic semnat de Dinu Sararu (Autor:
Cealalta fata a bancnotei reprezinta, in dreapta, Marele Sigiliu al SUA. ... Pentru francmasoni este si o reamintire a faptului ca civilizatia egipteana ar fi fost intemeiata de supravietuitori de pe Atlantida si ca SUA constituie Noua Atlantida, profetita de marele maestru mason Sir Francis Bacon.
Paradoxul lui Fermi si Marele Filtru (Autor: ... Intre acestea exista â€" spune Hanson â€" o bariera pe care aproape nicio specie nu reuseste s-o treaca, bariera pe care el o numeste Marele Filtru.
Charles Riecker a fost omul care l-a adus la Opera Metropolitan pe marele tenor italian Mario del Monaco, cel mai mare Otello, a carui imprimari erau de referinta pentru mine. ... La momentul cand am ajuns sa ma audieze marele maestru Placido Domingo, eram destul de necopt.
Cristina Spatar radiaza de fericire, iar frumoasa cantareata se pregateste sa faca marele pas la altar cu sotul ei, Vicentiu Mocanu. Cei doi au spus marele "DA!" in fata ofiterului de Stare Civila in urma cu cateva luni, iar peste putin timp va avea loc marele eveniment.
Dupa cum este foarte bine cunoscut, Marea Britanie a fost marele aliat al Statelor Unite in razboiul din Irak si continua sa fie un aliat de nadejde in Europa in lupta impotriva terorismului. ... Insa acest lucru a fost facut dupa ce l-a felicitat telefonic pe marele sau rival.
PSD poate fi considerat marele cistigator al alegerilor la Satu Mare. Fata de 2000 cind a obtinut doar un mandat de deputat, acum PSD si-a completat echipa cu un senator si un deputat.
Presedintele PD-L Emil Boc a declarat ca niciun partid nu a obtinut 50% plus 1 din voturi, dar ca marele castigator este dreapta.
Problema cea mai grava a lumii contemporane este marele decalaj dintre bogati si saraci, atat la nivel global, cat si la nivel national, in ciuda cresterii produsului global mondial - in ultimii 50-60 de ani - si, deci, a bogatiei, la nivel mondial.
Asta a fost marele plan al lui Lazaroiu? O sa aflam in scurt timp. Impasul lui Traian Basescu sta intr-un truism.
- Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, - Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg, - Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, - Alteta Sa Regala Principele de Wales, - Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, - Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, - Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei, - Alteta Sa Regala Ducele de Braganza, - Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei, - Alteta Sa Imperiala si RegalaArhiducele Karl al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa Maria a Rusiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Leka II al albanezilor, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Elia a albanezilor, - Excelenta Sa Seicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, - Alteta Sa Regala Principesa Rym a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Marele Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa de Baden, - Alteta Sa Regala Principesa Irina a Greciei, - Alteta Sa Regala Ducele de Vendome, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Emmanuella a Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, - Baronul Hanns von Holzhausen, - Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Georg al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Katharina a Austriei, - Alteta Sa Regala Principele Emmanuel Philibert de Savoia, - Alteta Sa Regala Principele Nikolaos al Greciei, - Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Wurttemberg, - ASR Principesa Chantal a Frantei, - Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, - Alteta Sa Principesa Anne de Ligne, - Cavalerul Charles de Fabribeckers, - Principesa Tatiana Radzivill, - doamna Fruchaud, Dr.
Insa, cu prilejul invierii lui Lazar, Iisus descopera surorilor acestuia marele adevar ca sufletul omului care crede in Christos ramane vesnic viu, chiar daca trupul acestuia moare.
Marele Popescu. ... Marele necrolog â€" un psalm al lui Popescu: Zau, Doamne, ce bine ar fi macar acum sa-mi scrie rudele si prietenii necrologul.
De la mesterii acestui sat, asezat in partea de nord-vest a judetului Gorj, pe drumul ce leaga orasul Targu Jiu de localitatea Tismana, si indeosebi de la tatal si de la bunicul sau, a invatat marele sculptor priceperea de a ciopli lemnul care, in mainile sale, prindea viata, potrivit www.muzeugorj.ro.
google-analytics.com