Cautare

920 de rezultate pentru "marele meteor" (2.94 secunde)
Marele Meteor, adica Manastirea Schimbarea la Fata a lui Hristos, este cea mai cunoscuta manastire a Complexului monahal de la Meteora; ... Pe partea urcusului are inaltimea de 250 metri iar cele 115 trepte abrupte si neregulate conduc la intrarea manastirii care este cunoscuta ca Marele Meteor.
Marele Meteor este cea mai mare si mai inalta manastire din Meteora, stanca pe care este construita ridicandu-se la 615 m deasupra nivelului marii. ... Manastirea Marele Meteor - Megalou Meteorou - a fost intemeiata in jurul anului 1340 de catre calugarul Sf Athanasios Meteorites de pe Muntele Atos.
Mariana Sfichi, directoarea adjuncta a ASP Gorj, a declarat ca aceasta campanie va fi continuata in zona Meteor, unde locuiesc sute de romi. "Persoanele din zona Meteor au fost catagrafiate si programate la vaccin. ... Copiii romilor din Meteor vor fi vaccinati antitetanos, antidifterie, antirujeola si antigripa.
Acolo este Opozitia, cei cativa amarati care au fost preferati la vot de enclavele universitare care s-au opus ori nu s-au lasat cumparate de "Marele Om". ... "Marele Om" a sosit!
Vile ieftine la Costinesti In statiunea Eforie Nord, Hotelul Meteor de doua stele ofera spre inchiriere camere la pretul de 23 RON de persoana pe noapte.
Cei care locuiesc în cartierul Meteor au restante de 3,5 miliarde de lei vechi, iar cei din zona Obreja au datorii de 1,5 miliarde de lei.
Goana dupa meteor, Ed. ... Goana dupa meteor, Ed. Adevarul, Colectia Jules Verne, nr. 19, traducere Aurelia-Mihaela Hapaleti si Gellu Naum, 400 pag., ISBN 978-606-539-155-0
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. ... Charlie si fabrica de ciocolata, James si piersica uriasa, Matilda, Marele Ascensor din Sticla. ... Cu el, Marele Urias Prietenos, incepe Sophie o aventura splendorabila.
Sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Formula 1 continua sa se desfasoare sub semnul echilibrului, Sebastian Vettel reusind, duminica, dupa Marele Premiu al Bahrainului, sa-si treaca si el numele pe lista castigatorilor din acest an, alaturi de Jenson Button, Fernando Alonso si Nico Rosberg, informeaza Mediafax.
Cu o imaginatie unica, scriitorul, producatorul si regizorul Baz Luhrmann aduce pe marile ecrane o noua ecranizare spectaculoasa a romanului Marele Gatsby de F. ... Leonardo DiCaprio joaca rolul principal in filmul Marele Gatsby care va avea premiera in cinematografele de la noi pe data de 17 mai.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Pentru ca pe langa destinatia in sine, drumul mai strabatea si alte zone interesante, in apropiere de Marele Canion, de Meteor Crater sau de pitorescul Painted Desert.
Atunci am aflat un lucru inedit, ca Marian Munteanu, marele roman ortodox era un pelerin fervent pana la excitatie, inca din 1990, si care lua anual lumina, la Washington, cum politrucii comunisti din epoca sovietica de la Moscova.
Filmul The Great Wall (2016) - Marele Zid, in regia lui Zhang Yimou, ii are in distributie pe actorii:
Dar nu a fost neglijat nici marele trofeu. Marele trofeu este Victor Ponta. ... Marele handicap al lui Basescu, si, in acelasi timp, marele avantaj USL, este reprezentat de credibilitate.
Debutul in F1 a fost pe Marele Circuit al Brazilie, la Rio de Janeiro. ... Primul punct la obtinut la Marele Premiu al Africii. ... Si-a demonstrat talentul la Marele Premiu al Principatului Monaco, la o cursa care s-a tinut pe o ploaie abundenta.
Marele plan - episodul 128.09 - Marele plan - episodul 2; Marele plan - episodul 3Documentarele oferite de Digi Animal World vor putea fi urmarite doar la "Antipa", iar telespectatorii pot participa si la concursul, "Intra in lumea Digi Animal World la Antipa".
Debutul său a fost premiat la concursul international de la Targu Mures din anul 2009, unde a obtinut Marele Premiu, după
La recenta ceremonie a decorarii de la Cotroceni, marele actor Florin Piersic l-a indemnat pe presedintele Johannis sa priveasca si spre ceilalti mari actori romani uitati. ... Cum traieste de fapt marele actor roman, Mitica Popescu?:
google-analytics.com