Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (2.79 secunde)
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
• Ultimul jaf a avut loc pe 15 septembrie, in judetul Maramures, pe DN18, in Pasul Gutai. Jaful pare sa fie scos din filme:
Batranul traieste intr-un sat din Maramures, la Ieud, locul unde s-a nascut si a crescut Stefan Hrusca. Romania sa este una curata, plina de traditii, dar si de colindele fiului sau, care rasuna de ani de zile nu doar aici, ci si peste hotare.
Mii de cazuri au fost, mai mult decat duble fata de Maramures. Cu aceasta strategie poate castiga PDL alegerile locale din 2012?
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Eu trebuie sa ma ascund de romanii din Maramures daca statutul minoritatilor va trece in Parlament", a afirmat Angela Buciu.
Sa ridicam cu o octava mai sus torentul de lirism, ce curge unduitor in imnul mioritic al mortii, sa subliniem si sa monumentalizam in inchipuire aspectul bisericilor de lemn din Maramures sau din Bihor, sau al caselor taranesti din Tara Oasului, sa prelungim in mari proiectiuni metafizice viziunea cuprinsa in aceste versuri populare :
Prin nu stiu ce intamplare, reusisem sa aduc de la Maramures un kil de palinca.Faceam turnee impreuna, spune Catalin Tirlea â€" si te astepti sa auzi despre ceva turnee culturale.
In jur de 400 de oameni s-au adunat la sfarsitul saptamanii trecute la Consiliul National al PNG, unde presedintele, Gigi Becali, a venit cu un crucifix de lemn primit din Maramures, pe care a tinut mortis sa-l atarne in sala de sedinta de la Hotelul Marriott.
Crisocolul este din Dobrogea, selenitul este din Buzau, calcedonia este din Maramures. Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan.
ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN Pentru intervalul 18 ianuarie, ora 18 - 19 ianuarie, ora 15 In noaptea de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata va ninge in Moldova, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei.
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Voichita Pop a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Aceasta a venit cu poame si magiun de prune.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri punerea la dispozitie a unui midibuz de 20 de locuri pentru plecarea deputatilor din Grupul de rugaciune intr-un pelerinaj in Maramures.
In Maramures, pana pe 4 - 5 februarie, temperaturile diurne vor fi in crestere, de la o medie regionala de un grad Celsius pana la 9 - 10 grade, iar minimele nocturne vor avea o evolutie similara, crescand de la -8 grade la 0-1 grad, in prima saptamana a intervalului de prognoza.
Cele 5 milioanele de romani din occident, din Transilvania, Maramures, Bihor, Banat, dar si cei de peste Carpati, care vor autonomie personala, vor dreptate si libertate materiala, nu numai pe hartie, vor acquis-ul comunitar occidental, altceva, decat neofanariotismul, paternalismul, nepotismul, coruptia Ciocoilor vechi si noi (N.
s-a nascut in 1968 si a crescut in tinutul istoric Maramures, din nordul Romaniei, in satul Craciunesti, aflat la circa 9 kilometri est de orasul Sighetul Marmatiei.
Consiliul National Roman Central a stabilit legaturi cu forurile politice de la Iasi, unde se refugiase guvernul roman si familia regala, si a trecut la organizarea adunarii care sa confirme vointa de unire a romanilor din Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.
google-analytics.com