Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (2.63 secunde)
MARAMURES In Maramures, pe parcursul primei saptamani, valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 â€" 11 noiembrie.
Cele mai mari cantitati de precipitatii sunt estimate in Maramures (pana la 92 l/mp), Oltenia (pana la 87 l/mp), Crisana si Banat (pana la 70 l/mp).
Astfel, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures se afla sub cod portocaliu de ger, inregistrandu-se minime cuprinse intre intre -29 si -15 grade, iar Crisana si Banat se afla sub cod galben.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la 7 grade Celsius in Banat si Oltenia, de pana la 6 grade Celsius in Crisana, Dobrogea si Muntenia, respectiv de pana la 5 grade in Maramures, Transilvania si Moldova.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
MARAMURES In Maramures, in prima zi a intervalului de prognoza, vremea se va raci semnificativ, iar media valorilor termice diurne nu va mai depasi 27 de grade.
In Maramures, cea mai mare parte a Crisanei si a Carpatilor Meridionali, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30 l/mp.
Maramures In Maramures, pana in data de 13 mai, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, cu o medie a temperaturilor maxime in crestere usoara, spre 26 de grade.
CRISANA, MARAMURES SI SATMAR In Crisana va fi la fel de cald ca in Banat, cu temperaturi de 24 de grade Celsius ziua. In regiunile Satmar si Maramures temperaturile vor scadea duminica de la 22 de grade Celsius la doar 15.
Acestea vor fi sub forma de ninsoare in zonele de munte si in Maramures, mixte in Crisana, Transilvania si in jumatatea de nord a Moldovei si mai ales ploi si lapovita in Banat.
Un barbat din judetul Maramures a fost depistat de politistii satmareni in timp ce transporta peste 24 de tone de porumb boabe, fara documente de provenienta.
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
Sunt inundatii in Maramures, dupa ce raul Tisa a iesit din matca. Apa s-a revarsat in gradinile oamenilor. Un cod portocaliu de inundatii e anuntat in zona pentru aceasta dupa-amiaza.
Pe mai multe drumuri din Maramures se circula in conditii de iarna. Pe partea carosabila a DN18, in Pasul Gutai, drumarii au intervenit pentru indepartarea zapezii de pe carosabil dupa o avalansa la km 22, in judetul Maramures.Ninge abundent in multe zone din judet.
Incident socant pe o sosea din Viseu de Sus, Maramures. Un sofer de 38 de ani a fugit dupa ce a lovit un pieton, insa apoi a revenit, pentru a lua la bataie victima.
Investitii de lux, intr-o comuna din Maramures. Consiliul Local a aprobat constructia unei capele mortuare de 200 de mii de euro, adica 20% din bugetul local.
Sunt nevinovat si astept ca justitia sa faca dreptate, asta spune Seful Inspectoratului de Jandarmi din Maramures, dupa ce a fost acuzat ca ar fi hartuit patru angajate.
Este stare de alerta in tot judetul Maramures din cauza gunoaielor. Decizia vine dupa ce autoritatile au atras atentia ca, la nivelul intregului judet, nu exista spatii de depozitare pentru deseuri.
Localnicii din Sieu, judetul Maramures spun ca primarita, care este si preoteasa, ar fi jucat ajutoarele de incalzire la pacanele impreuna cu sotul ei, preotul din sat.
Descoperire socanta pentru proprietarii unei paduri dintr-o localitate din Maramures.O mare parte din padurea pe care o aveau, a fost pur si simplu rasa de pe suprafata pamantului.
google-analytics.com