Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (8.22 secunde)
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
In iulie 2008, Judecatoria Baia Mare l-a achitat pe primar si a ridicat sechestrul asigurator instituit pe bunurile sale.In ianuarie 2009 dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Maramures, iar pe 25 iunie magistratii au respins apelul inaintat de procurorii DNA care cerusera condamnarea edilului la 15 ani de inchisoare.
Alti doi deputati care au apartinut PSD, Tudor Ciuhodaru si Catalin Chereches, vor fi liderii UNPR Iasi, respectiv UNPR Maramures.
Reducerile vor mai afecta judetele Bacau, Dambovita, Gorj, Ialomita, Maramures, Neamt, Tulcea si Vaslui, dar si municipiul Bucuresti. Proiectul de rectificare va fi discutat luni de guvern.
Senatorul PSD de Maramures, Sorin-Ovidiu Bota, este initiatorul unei propuneri legislative privind promovarea inventiilor, care a fost inaintata, saptamana aceasta, Biroului Permanent al Senatului in vederea dezbaterii si adoptarii.
Tribunalul Maramures l-a achitat in 2009. Recursul procurorilor s-a judecat la Curtea de Apel Cluj, instanta care a stramutat dosarul la Brasov la cererea avocatului lui Dolha.
Doru Dancus este presedinte al Sindicatului Tehnic Romtelecom Maramures, functie pe care o ocupa din 2003 si pana in prezent, a fost implicat in diverse activitati socio-culturale pentru sprijinirea si promovarea valorilor si obiceiurilor traditionale maramuresene si este casatorit cu Iuliana Dancus, directoarea Ansamblului Folcloric Transilvania din Baia Mare.
Potrivit infomm.ro, Mihai Patrascu (37 de ani), desi nu a facut parte pana in prezent dintr-un partid politic, a fost consilier in cadrul Consiliului Judetean Maramures inca din mandatul fostului presedinte, liberalul Marinel Kovacs (intre 2004 - 2008).
Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures. Trei regiuni s-ar constitui in Moldova: Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei:
Ponta a precizat ca la alegerile din 21 august pentru cele doua mandate de deputat ramase vacante, in Neamt si Maramures, USL va avea candidat comun.
Presedintele PDL al CJ Maramures, Mircea Man, conduce, in sondajele PSD, cu aproape 40%, candidatii USL, Teodor Ardelean si Calin Matei, obtinand cel mult 30%.
S-au taiat salarii, marit TVA-ul si se continua tot cu asemenea masuri", a spus Ion Iliescu, la sediul PSD Maramures.
A ocupat mai multe functii de raspundere, a fost director economic al Inspectoratului Judetean pentru silvicultura Maramures. Am fost in Baia Mare in zilele de 11 si 12 august a.c.
Dupa vizitele din Maramures si Neamt, lectia de invatat pentru USL e clara. Nici la anul nu vom avea alegeri democratice, ci doar alegeri pentru democratie".
Presedintele PSD a spus ca a constatat ca in localitatile din colegiile din Neamt si Maramures, unde se vor organiza duminica alegeri partiale pentru functia de deputat, si unde nu s-au alocat fonduri de cand este la guvernare actualul Guvern, in ultimele doua saptamani s-au alocat fonduri, dar la jumatate din necesar, pentru diverse proiecte, urmand ca dupa alegeri, daca rezultatul obtinut de candidatii PDL este bun, sa se acorde si cealalta jumatate.
la alegerile din Maramures si Neamt, de duminica) rezulta un singur lucru: USL este si va fi un esec electoral".
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
Dintre consiliile judetene care revin ACD, PC va inscrie in cursa un candidat la Maramures, restul judetelor mergand la PNL.
Lucru vizibil in recentele alegeri partiale din Neamt si din Maramures. Cel putin alegerile din Neamt au fost o sfidare adusa Constitutiei, legilor si bunului-simt.
Nu e in stare sa trimita niste foi la Tribunalul Bucuresti ca sa nu-i fie radiat partidul, nu e in stare sa explice autodenuntul privind cheltuielile de 3 ori mai mari de la campaniile din Neamt si Maramures, dar stie sa injure.
google-analytics.com