Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (3.18 secunde)
In cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, printre expozanti se afla si Uniforma Medicala (www.uniforma-medicala.ro).
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum.
Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Firma TAG - Fashion for profession participa la expozitia ce are loc in cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre pana la 5 octombrie.
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Printre acestea s-a strecurat si cea a unui politist comunitar nemultumit de ceea ce i se intimpla ca angajat al actualei Politii Comunitare.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Radu Moldovan si Dan Sova i-au confiscat camera video unui politist care a filmat inn Parlament persoanele il huiduiau de la balcon pe prim-ministrul Emil Boc.
Un automobil este tras pe dreapta de un politist pentru depasirea vitezei. La volan se afla un tip trecut de 40 de ani si in dreapta sotia, care croseteaza in liniste un pulover. ... - V-am prins pe radar cu 140 km/h domnule!
FARCAS) (Continuare) Hastings i-a spus lui Cabrera ca a auzit si el despre observarea unor asemenea oameni-umbra, in Zona 2, de la un alt fost politist de securitate, care a lucrat acolo din 2002 pana in 2008.
Cand mi-am schimbat buletinul, cand am depus actele pentru carnetul de sofer, cand mi-am luat numerele noi, cand am reclamat ca mi s-a furat o bicicleta, cand a venit politistul la mine acasa pentru ca-mi uitasem actele de identitate.
Este foarte posibil ca iubitorii de motoare sa nu isi permita imediat sa cumpere un astfel de bolid, insa peste cinci-zece ani, cu siguranta in vitrinele dealerilor auto vom avea de-a face cu autoturisme care vor avea foarte putin in comun cu masinile de azi.
Politistii doljeni au fost dotati, de ieri, cu inca 44 de autoturisme noi.
google-analytics.com