Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (2.65 secunde)
Trei istorii cu obiecte neidentificate (Autor: ... FARCAS) Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale - 5 de la firma Lan Chile si unul de la Copa - cu un fenomen aerian neidentificat.
Consilierii locali galateni vor sa-si cumpere laptopuri cu bani de la contribuabili. Alesii au luat aceasta decizie din dorinta de a face economie la bugetul local.
Intrunit sambata in Capitala, Consiliul National de Coordonare al PD a adoptat in unanimitate o rezolutie in care solicita Guvernului sa demisioneze, iar Parlamentul sa fie dizolvat, imediat dupa anuntarea rezultatelor referendumului din 19 mai.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. Daca pana acum raspundea la telefon 24 de ore din 24, de-acum inainte ofiterul va fi relationa si on-line cu partenerii sai, ziaristii acreditati.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au fost dotati recent cu laptopuri si imprimante portabile si fac cursuri intensive de limba engleza pentru a-si desfasura activitatea la standarde europene. "Fiecare comisar va pleca in control cu laptopul si imprimanta.
Dupa ce in ultimii ani lucrarile de constructie a mult-asteptatelor autostrazi romanesti au trenat, fie din cauza unor neintelegeri intre autoritati si constructori, fie chiar din motive de clientela politica, iata ca Guvernul pare a se dezmetici si gaseste ca realizarea unor autorute moderne este strict necesara in conditiile integrarii.
Comisarii Garzii Financiare Dolj vor lucra în curând 24 de ore pe zi timp de sapte zile pe saptamâna.
Perioada sarabatorilor a fost una spornica si pentru Garda Financiara Constanta, chiar daca in cursul lunii decembrie activitatea s-a desfasurat cu un numar redus de comisari.
Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) cunoaste in 2008 o revigorare spectaculoasa, dupa ce timp de 3 ani a mers in pierdere.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
Conform legii lui Moore, lucrurile progreseaza exponential, cu siguranta o sa vedem in timp real impactul tehnologiei din urmatorii ani la nivel planetar.
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat. ... Din Germania, Spania, Italia, Belgia si chiar Brazilia zeci de fani au facut pentru Demis o atmosfera senzationala.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... este vorba despre exportul de inteligenta, despre pierderea a foarte multi tineri care, dupa ce obtin rezultate remarcabile in scolile urmate, aleg, aproape fara exceptie, sa accepte oferte de locuri de munca din tarile puternice ale lumii.
• Dupa ce ati trecut de 50 de ani, pentru ca mai aveti foarte multi ani in fata si pentru ca nu puteti lua cu voi nimic atunci cand va duceti, n-are rost sa mai fiti preocupati sa economisiti.
Marte este locuit Interviu cu Alfred L. ... Scris de IMA SANCHIS / Revista "La Vanguardia" Alfred L. Webre are 67 de ani. S-a nascut intr-o baza navala din Florida, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Mariustuca.ro / Culoarea ochilor si dependenta de alcool (Autoare: Magda Marincovici) Geneticienii de la Universitatea Vermont au descoperit o legatura intre culoarea ochilor unei persoane si dependenta acesteia de alcool. Pentru aceasta ei au examinat profilul genetic al 1.263 de persoane.
google-analytics.com