Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (6.13 secunde)
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. Vorbesc despre viata, despre viata de zi cu zi, despre realitate.
Basescu a impacat capra si varaza. Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
Senatorul UDMR Eckstein Kovacs Peter a declarat ieri ca nu doreste sa vada cazand capete, adica sa se ajunga la excluderi, dar este nevoie de demisii atat din partea presedintelui UDMR, Markó Béla, cat si a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat, Marton Arpad, respectiv Verestoy Attila, cei care au sustinut demiterea presedintelui Traian Basescu.
Cateva personalitati din lumea academica si a afacerilor au lansat marti Registrul National al Aberatiilor, un catalog electronic in care oamenii care se lovesc, sunt afectati sau observa situatii aberante create de institutiile statului sunt incurajati sa-si inscrie experientele.
'Cu toate ca pestele de la cap se impute si de la coada se curata, recent am avut dovada ca deparazitarea Stangii de lichele a inceput cu Mircea si Cristian - copiii lui Teo si ai serviciilor, trimisi in misiune sa lupte pentru "consolidarea" Stangii.
Dar n-am putea moderniza putin si mersul? ... Avem treaba cu modernizarea statului". Si pentru ca se grabea cu modernizarea, dl Basescu a plecat duminica de la Predeal spre Bucuresti cu elicopterul.
Exista mai intai constatarea ca avem de a face cu un guvern alcatuit, in buna parte din p’afaristi, priceputi nevoie mare la umflatul cimpoiului dar guma cand e vorba de miscat degetele pe fluierele care atarna de burduf.
Saturday Night Laiv, bre La liberali continua manifestarile prilejuite de festivalul "Noi azi nu ne injuram deloc?". Acum, mai recent, se joaca scena din Romelu si Julietu. Tariceanu, ingenuncheat in fata alesului sau, s-a decis sa puna intrebarea hotaratoare, pe acompaniament de muzica la mandolina, behaita de Orban.
o INSULA care leaga doua infrastructuri aproape lipsa Dupa nenumarate scandaluri, promisiuni, amanari de termene si amenintari cu sistarea lucrarilor, podul Calafat-Vidin va fi deschis astazi, dupa 13 ani de la semnarea acordului intre cele doua parti. Acesta este al doilea pod care traverseaza Dunarea, intre Romania de Bulgaria.
moshemordechai.eu /Fundamentalismul democratic si jihadul justitiei/ by Mordechai In Romania, democratia e doar un subiect de plicticoasa conversatie. ... Existenta unei tiparituri, botezate pompos Constitutie, nu e decat dovada disponibilitatii hartiei si a accesului la cerneala.
Oricat ar incerca sa ma convinga cineva ca democratia, Uniunea Europeana, civilizatia occidentala si alti asemenea factori de progres vor vindeca aceasta meteahna, raman neincrezator pana in panzele albe. De pilda, in piata vine precupeata si plateste taraba.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, cererea PRM de a suspenda ordonanta de urgenta ce prevedea delimitarea colegiilor uninominale, asa incat s-a mai facut un pas spre uninominal.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism. Victimele sunt pacienti care aveau nevoie de dializa.
FARCAS) Una dintre ideile sugerate de fenomenul OZN este aceea ca, undeva, deasupra, exista o putere incomparabil mai mare, care nu ia legatura nemijlocit cu noi, dar isi permite, de mii de ani, mici interventii si experimente in lumea noastra, fara sa ne ceara permisiunea.
Trei istorii cu obiecte neidentificate (Autor: ... FARCAS) Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale - 5 de la firma Lan Chile si unul de la Copa - cu un fenomen aerian neidentificat.
O altercatie din Camera Comunelor a fost calmata de politie cu gaze lacrimogene. In urma acestui incident, un barbat a fost arestat si un politist a fost ranit.
ww.hotnews.ro informeaza in articolul intitulat "Siguranta si incredere: cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Discutiile liberalilor constanteni pe tema deconcentratelor si a sefilor democrati continua, prinzand in aria de interes chiar si persoanele care nu sunt inregimentate politic in PD, dar care se stie ca au avut sustinerea ex-ministrului Vasile Blaga de exemplu, asa cum este cazul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Mircea Bargoz.
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
google-analytics.com