Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (2.58 secunde)
Sanchez s-a alaturat Comisiei in urma cu 20 de ani, ca locotenent major. A fost invitat de catre colonelul Freddy Prieto, care era pe atunci presedintele Comisiei. La inceput a avut un rol de secretar; se ocupa de documente.
Farcas) Un exemplu de prezenta a OZN-urilor este in cazul unei dintre cele mai mici tari din America de Sud si anume Uruguay. Fortele Aeriene Uruguayene investigheaza OZN-urile, acestea fiind la curent cu acest fenomen.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai. Politicianul ameninta, injura si agreseaza un politist local. Imagini si informatii cu puternic impact emotional!
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Cei doi frati teroristi, care au comis atentatul la saptamanalul Charlie Hebdo din Paris, au fost recunoscuti joi dimineata de administratorul unei benzinarii situate in apropiere de Villers-Cotterêts, o localitate din Picardie.
La data de 14 iunie 2011, in jurul orei 07:32, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de catre o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul ca, in jurul orei 07:00, la apartamentul in care locuieste impreuna cu sotul si fiul sau minor, din sectorul 4, s-au prezentat patru indivizi necunoscuti care au prezentat o legitimatie de politie ce parea a fi reala si, sub pretextul ca sunt politisti si efectueaza o perchezitie domiciliara pentru care au mandat, au patruns in locuinta, unde i-au incatusat, dupa care au sustras portofelul barbatului, in care se afla suma de 4.000 de lei si acte personale.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
Potrivit unui memorandum intern, departamentele de specialitate ale Camerei Deputatilor au propus modificarea listei de dotari independente aprobata in decembrie 2007, in functie de cerintele impuse de organismele NATO si de MAE.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
Saptamâna trecuta a mai aparut un joc asteptat cu nerabdare de multi dintre noi, de aceasta data din lumea FPS-urilor: ... Acesta te pune în pielea capitanului Devin Ross, conducatorul unei echipe de elita ce trebuie sa nimiceasca un rau suprem.
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes: presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii.
Ajutor pentru comenzile rapide de la tastatura ?
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. Aici voi posta continut despre cele doua cat si despre tehnologie, gadgeturi si alte surprize.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900:
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: AUSCHWITZ 70 DE ANI. ... Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! Vedeta a purtat o tinuta semnata de designerul roman Lorena Sarbu!
google-analytics.com