Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (4.14 secunde)
Talhari inspirati parca din filmele de actiune la Iasi. Doi indivizi de cetatenie palestiniana au legat un taximetrist, l-au bagat in portbagaj, au trecut la volan si au plecat sa fure.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P. TUDOR de 19 ani, C. FLORIN de 19 ani si C.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. Onomantia (intalnita si ca onomomantie) este o arta divinatorie care se bazeaza pe analiza numelui.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme: "Este industria cu cea mai rapida dezvoltare in divertisment o binecuvantare sau un blestem?".
Radu Moldovan si Dan Sova i-au confiscat camera video unui politist care a filmat inn Parlament persoanele il huiduiau de la balcon pe prim-ministrul Emil Boc.
Testand integritatea unui agent de circulatie banuit ca lua spaga, ofiterii craioveni anticoruptie au avut surpriza sa afle, cu ocazia flagrantului, ca nici partenerul de echipaj al politistului nu era mai breaz.
Principalele caracteristici tehnice 4.1 Rezolutia Aici aveti de ales intre HDReady (1366 x 768 pixeli) si Full HD (1920 x 1080). De asemenea, puteti intalni si exprimari de genul 720(p sau i) si 1080(p sau i).
Pro si contra: ... cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com. Raportul a fost intocmit pe baza unor site-uri de mare trafic precum AOL, Yahoo!, FoxNews sau ESPN.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Printre acestea s-a strecurat si cea a unui politist comunitar nemultumit de ceea ce i se intimpla ca angajat al actualei Politii Comunitare.
In jurul orei 11.30 (12.30, ora Romaniei), doi barbati inarmati cu un Kalasnikov si un lansator de rachete au patruns in sediul saptamanalului Charlie Hebdo, care ocupa alaturi de alte societati un imobil de pe strada Nicolas-Appert, din arondismentul XI.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
Serviciile ucrainene de securitate, SBU, au anuntat ieri ca fortele lor au patruns in sediul companiei energetice Naftogaz al carui director adjunct este Igor Didenko (foto). "Este un grup de investigatie, nu mascati.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Un automobil este tras pe dreapta de un politist pentru depasirea vitezei. La volan se afla un tip trecut de 40 de ani si in dreapta sotia, care croseteaza in liniste un pulover. ... - V-am prins pe radar cu 140 km/h domnule!
FARCAS) (Continuare) Hastings i-a spus lui Cabrera ca a auzit si el despre observarea unor asemenea oameni-umbra, in Zona 2, de la un alt fost politist de securitate, care a lucrat acolo din 2002 pana in 2008.
Cand mi-am schimbat buletinul, cand am depus actele pentru carnetul de sofer, cand mi-am luat numerele noi, cand am reclamat ca mi s-a furat o bicicleta, cand a venit politistul la mine acasa pentru ca-mi uitasem actele de identitate.
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
google-analytics.com