Cautare

3050 de rezultate pentru "manea florin daniel" (3.26 secunde)
Florin Manolescu, unul dintre cei mai importanti critici si istorici literari ai ultimelor decenii, dar si unul dintre profesorii emeriti ai Facultatii de Litere bucurestene, a murit, duminica, la varsta de 72 de ani, anunța Muzeul National al Literaturii Romane.
Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va gazdui marti, 5 iunie 2018, la orele 16.00, lansarea albumului ASTA SUNT!” al Silviei Dumitrescu (autorul tuturor pieselor de pe acest album este stul solistei, Florin Ochescu), respectiv a albumului Ioanei Sandu, TU SI EU TU Y YO.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate. ... Lumea e pestrita, cauta din toate!", ne-a spus Florin Spiridon.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian. ... Florin Chilian nu-i o victima care isi plange infringerea.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.In urma cu 50 de ani, 166 de tineri paseau pe treptele Facultatii de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii din Craiova. ... Florin Georgescu, prim vice-guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
In schimb, din discutiile avute de prefect ieri cu PNL si PD, atat liberalul Victor Manea, cat si democratul Constantin Avatavului, au fost de acord ca data de 26 nu ar fi o problema.
Acesta a declarat ieri ca Anca Manea Hanes este de fapt "o prietena intima" a acestuia.
Ramas la modul propriu fara voce din cauza unei raceli, consilierul liberal Victor Manea a fost cel care a dat glas deciziei Aliantei, dupa ce a asteptat sa auda din gura presedintelui de sedinta, Petre Stanca, ca este vorba despre o sedinta extraordinara.
In aceste conditii, a iesit in evidenta faptul ca liberalul Victor Manea este cel care conduce opozitia din Consiliul Judetan Constanta, absenta sa de ieri schimband cu totul modul de desfasurare a sedintei.
E timpul sa ne intoarcem acasa!'", ne-a declarat consilierul judetean liberal Victor Manea. ... "Avem peste 10 mii de semnaturi pana in prezent si inca nu au fost contabilizate si semnaturile adunate in mai multe localitati ale judetului nostru", a precizat consilierul judetean Victor Manea.
La randul sau, consilierul judetean Victor Manea a declarat, referitor la trupele romanesti din Irak, ca "este firesc sa existe un calendar de retragere".
Era mai grav daca ar fi fost o polita platita si Atanasiu ar fi fost direct suspendat", a declarat consilierul judetean Victor Manea, care a precizat ca "polita" pe care ar fi avut-o de platit este legata de propunerea PNL de retragere a trupelor romanesti din Irak.
Manea: ... Reactia consilierului prezidential nu a avut, evident, decat darul de a incinge si mai tare spiritele liberale, consilierul judetean PNL Victor Manea declarand in acest context ca:
La acest punct, consilierul judetean PNL Victor Manea a intervenit, solicitand sa fie aprobat un amendament prin care drumul de la Valcele sa fie doar pietruit, iar covorul asfaltic programat in continuarea acestei lucrari sa fie "mutat" in zona Nazarcea, mai exact pe drumul care ar putea debloca traficul turistilor catre litoral, in sezonul estival.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
Prezent si el la conferinta, liderul liberal constantean Victor Manea a aratat, ca sef de campanie, ca a reusit sa stranga in mai putiun de doua saptamani, peste 10.000 de semnaturi pentru alegerile europarlamentare, din norma de 15.000 si pragul autoimpus de 20.000.
google-analytics.com