Cautare

3050 de rezultate pentru "manea florin daniel" (5.84 secunde)
Joi vom afla unde se va juca meciul", declara initial, pentru ProSport, Nicolae Manea, presedintele Rapidului. ... "Cei de la Adeplast si-au dat seama ca nu pot acoperi costurile organizarii acestui meci din banii incasati pe bilete", a explicat Nicolae Manea motivul pentru care s-a renuntat la excentrica idee.
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Structura conducerii Institutiei Prefectului se va completa cu subprefectul Daniel Moruzi.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
Daniel Onoriu s-a casatorit astazi cu iubita lui, Izabela. ... Daniel Onoriu a cunoscut-o pe Izabela in urma cu doua saptamani. ... Ne-am facut planuri, a spus Daniel Onoriu. Daniel Onoriu este un pilot roman de raliuri. Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Lunca si a marelui acordeonist Ion Onoriu.
Andrei Versace este in doliu, dupa ce bunul sau prieten, Ghiata Daniel, a facut infarct si murit. Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II.
Stere Gulea (regizor), Florin Piersic Jr. (actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64). ... Filipe Teixeira a inscris dupa un sut blocat al lui Florin Tanase (71).
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself:
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
Artistul Florin Chilian a participat recent la evenimentul organizat de Adina Buzatu la magazinul ei din Baneasa Shopping City. ... Am plecat in viteza de acasa si nu am mai apucat sa-mi iau bretelele la eveniment, ne-a spus Florin Chilian.
Ce a scris Florin Calinescu pe mormantul fiului si sotiei lui! O sa ti se rupa sufletul Florin Calinescu este, aparent, un om implinit. ... Pe o alee in mijlocul cimitirului Cernica este locul unde Florin Calinescu si-a lasat o jumatate din viata.
Florin Chilian, singurul artist roman care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, lanseaza azi, 6 octombrie 2017, la Muzeul National al Literaturii Romane, albumul sau Pre@Clasic, acompaniat de cvartetul Bella Musica, respectiv Gianina Meragiu -Vioara I, Mirela Dranga - Vioara a II-a, Claudia Carapancea - Viola, Gabriela Petre -Violoncel.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
google-analytics.com