Cautare

3048 de rezultate pentru "manea florin daniel" (7.24 secunde)
In alta ordine de idei, tot in cadrul conferintei de presa care a avut loc duminica, 2 aprilie a.c., consilierul judetean Victor Manea a prezentat cele doua puncte ale strategiei PNL, privind agricultura si reforma in sistemul de sanatate, care au fost dezbatute la Consiliul Reprezentantilor Nationali, in cursul saptamanii trecute, la Bucuresti.
"Sunt convins ca judetul Constanta va atrage, pe proiecte, 100 de miliarde de lei, pentru localitatile care vor face proiecte", si-a exprimat speranta consilierul judetean Victor Manea, unul dintre participantii la intalnirea de la Galati.
Reactiile liberalilor fata de comentariile lui Blaga nu au intarziat sa apara, senatorul PNL Puiu Hasotti spunand ca ministrul Vasile Blaga habar nu are despre ce vorbeste, iar mai nou, consilierul judetean Victor Manea a apreciat, referitor la democrati, ca "ei (n.r.
PNL este decis sa continue curatenia in partid, indiferent de ce fac celelalte formatiuni politice sau aliatii democrati, sustine consilierul judetean Victor Manea.
Agenda intalnirii, care a inceput ieri si se va termina maine, ii va aduce in fata alesilor locali liberali pe Ludovic Orban, presedintele LAL, vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, vicepresedinte al LAL pe Regiunea a 2- a, Dan Motreanu, secretar general PNL, Mihai Voicu, ministru in Relatia cu Parlamentul, Ionel Chirita, primarul din Harsova si vicepresedinte LAL s.a.
"Cel mai mare dusman al Aliantei este Basescu" La randul sau, consilierul judetean PNL Victor Manea a apreciat ca "demersul presedintelui este un gest fara precedent dupa ‘89".
In loc sa aiba discutii cu Alianta, a avut cu PSD, care are aceleasi origini sanatoase cu a domniei sale", a declarat consilierul judetean PNL Victor Manea, care a adaugat ca "la Delegatia Permanenta de sambata, de la Cluj, vom adopta strategia PNL referitoare la decizia avuta de presedintele Romaniei".
Demisia adeptilor platformei Stoica-Stolojan din PNL nu il impresioneaza pe liberalul Victor Manea, care a declarat, pentru "Replica" de Constanta, ca gestul se inscrie intr-un "joc pur personal al celor care vor forma un partid cu nu stim ce doctrina, dar care este facut sa dispara".
Despre acesta, liberalii considera ca trebuie schimbat din functie cot la cot cu sefii Administratiei Portuare, Canalelor Navigabile sau a Autoritatii Navale, dar nu numai, pe motiv ca "orice alt politist constantean e mai bun decat Bargoz", sustine secretarul general al PNL Constanta, consilierul judetean Victor Manea.
Liderul liberal Victor Manea nu stie insa de existenta unor astfel de cartite, dar in rest ii da dreptate lui Melcea. Manea crede ca plecarea consilierilor liberali la PLD i-a usurat munca:
"Se face campanie in contact direct cu cetateanul", a precizat secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea. ... Victor Manea:
Manea: "Va veni si randul celor care fac acum circ sa fie tratati la fel" La randul sau, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Victor Manea este de parere ca remanierea Executivului va fi facuta de premierul Calin Popescu Tariceanu in momentul pe care il va considera oportun.
Desi considera ca nici PLD si nici Mircea Iustian nu merita atentie, secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea ne-a declarat totusi ca "daca un deputat nu stie ca presedintii de sectii de votare sunt pusi de autoritatile locale si crede ca ii pune Guvernul, este grav.
In schimb, deputatul constantean nu pare dispus sa accepte rezultatul inregistrat in municipiul Constanta, iar "vinovat" este candidatul Victor Manea, respectiv staff-ul acestuia de campanie.
De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Jocul defensiv a fost ridicat la rang de arta, in timp ce pe contraatac Oana Manea a lovit decisiv cu fiecare ocazie.
Cristi Manea a recunoscut ca jucatorii nu au fost informati despre aceste calcule: ... Trebuie sa dam totul pe teren, doar asa ne vom califica la Euro 2020, a promis Manea.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. ... Chimit Stefan Manea.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
google-analytics.com