Cautare

3050 de rezultate pentru "manea florin daniel" (3.30 secunde)
Si, din cate a dat de inteles secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea, nici nu au fost cerute "capete", ieri fiind discutate numai motivele pentru care anumite organizatii au obtinut scoruri rezonabile, iar altele nu.
Victor Manea. ... In masura in care a fost posibil, ne-a spus Victor Manea, a rezolvat o parte din problemele care i-au fost sesizate. Victor Manea a mai pregatit o surpriza, pe care insa noi nu o putem trece cu vederea sau sub tacere pana la anuntarea oficiala:
Stefan Manea, cel care, timp de mai bine de un deceniu, a fost director al intreprinderii, a decedat! La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit!
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor: ... Din pacate, in mai multe carti si articole, in care a fost prezentat cazul, s-a trecut cu vederea contributia cu totul speciala pe care a avut-o, cu aceasta ocazie, ufologul veteran si prolificul autor iesean, inginerul Florin Gheorghita.
Florin Piersic, mesaj ciudat: ... Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Deputatul PNL de Dolj Horatiu Buzatu a afirmat, vineri, ca schimbarea din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie a lui Daniel Morar ar putea insemna inceperea cercetarilor in cazul unor "lideri marcanti ai PDL",.
Corneliu Vadim Tudor, seful unui partid extraparlamentar (PRM) il acuza pe Patriarhul Daniel ca si-a vandut sufletul Satanei, facand campanie electorala pentru Traian Basescu, seful statului santajandu-l pe inaltul ierarh cu un dosar de Securitate.
Florin Cutitei, directorul general al SC CET Brasov SA, a declarat ca nu a fost de acord sa plateasca, din banii statului, un onorariu de 3,6 milioane de lei (adica 36 de miliarde de lei vechi), în conditiile în care achitase anterior altor executori trimisi de SNLO peste 800 de milioane de lei vechi:
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Tudor Gheorghe canta o manea. ... o manea. ... In spectacolele sale, artistul a introdus un cantecel ce seamana cu o manea.
Acuzatiile social-democratilor de acum doua zile, potrivit carora Alianta ar supune primarii si consilierii PSD presiunilor politice, n-au ramas fara ecou, liberalul Victor Manea declarand:
Din acest motiv, pentru unii nu ar fi absolut nici o surpriza daca liberalul Victor Manea ar deveni presedintele Consilului. ... "Lumea vorbeste multe", a declarat consilierul judetean PNL Victor Manea, referitor la zvonurile cum ca pentru sefia CJC el este cel dorit.
Liderul grupului consilierilor judeteni ai PNL, Victor Manea, a facut un apel catre colegii din Consiliul Judetean sa renunte la disputele politice si goana dupa functii si sa-si canalizeze energiile pentru a munci in interesul cetatenilor, respectand legea si dedicandu-se mandatului pentru care au fost alesi.
Chirita crede ca este vorba despre un abuz, fapt intarit si de consilierul judetean PNL Victor Manea, care considera inadmisibila atitudinea conducerii CJC in conditiile in care aceste sume sunt obligatorii si au fost deja votate de CJC.
Iar daca in organizatia municipala lucrurile sunt clare, nu la fel par a fi in Consiliul Judetean, despre care Victor Manea sustine ca de fapt nu functioneaza, nici la aceasta ora nefiind alcatuite comisiile de specialitate. ... Victor Manea:
Propunerea liberalilor de retragere a militarilor romani din Irak si Afganistan, este, dupa cum a declarat pentru "Replica" de Constanta, consilierul judetean Victor Manea, "un lucru intelept".
Cei 6 miliarde de euro care vor veni nu trebuie ratati", a declarat consilierul judetean PNL Victor Manea. Tot in cadrul Delegatiei Permanente, a precizat Victor Manea, a fost pusa in discutie intentia guvernului de a micsora cu 4% taxele pe CAS.
"In timp ce Basescu si PSD cauta mereu numai scandal, noi preferam sa fim injurati in timp ce asiguram interesul cetateanului", a opinat consilierul judetean Victor Manea.
La randul sau, consilierul judetean Victor Manea, secretar general al PNL Constanta, a declarat ca o colaborare dintre partidul din care acesta face parte si PSD este "o interpretare a PD-ului si mai ales a presedintelui Traian Basescu.
Consilierul judetean Victor Manea s-a aflat, ieri, in mijlocul elevilor Scolii nr. ... Dupa cum a precizat Victor Manea, pe langa distractie, elevii au fost stimulati sa-si puna mintea la contributie si in cadrul unui concurs de cultura generala, in cadrul caruia au fost acordate numeroase premii.
google-analytics.com