Cautare

541 de rezultate pentru "malutan ana" (3.34 secunde)
In opinia mea, singurul nume rezonabil ca Ministru al Justitiei si cu anvergura si profesionalismul necesar, dar si dramul de independenta si de intelegere profunda a sistemului este Ana Diculescu-Sova (statul ar mai avea si avantajul ca acest avocat s-ar retrage din cazurile unde face zob, in instanta, apararile diverselor institutii publice - cel mai recent sustinerele plapande ale Ministerului de Finante in contradictoriu cu Rompetrol).Imi mentin parerea chiar daca pana la data publicarii acestui material se va fi anuntat un alt ministru.
Copos are patru depozite in lei si trei in valuta de peste 16.000.000.000 de lei si, respectiv, 80 de mii de euro. Actiunile si imprumuturile vicepremierului se regasesc in societatile Ana.
Ne-au explicat cat este de important ca Romania sa aiba o voce unitara in Europa, iar acesta ar trebui sa fie primul gand, atunci cand vom fi in cabina de vot‘‘, a declarat presedintele OFL Maramures, Ana Moldovan.
Acesta distribuia favorurile la vedere pe diferite inele de servilism, ajunsese sa primeasca bani in birou, la lumina zilei, contra trecerii pe liste, cum arata o inregistrare care a facut cariera pe Youtube, in care vajnica militanta Ana Birchall avea grija sa inregistreze scena de pomina, cu o camera video prinsa la sutien.
In cursul ceremoniilor - care au durat aproape o luna - Familia Regala romana a locuit la hotelul Claridge's din Londra, unde tanarul Rege a facut cunostinta cu Principesa Ana de Bourbon-Parma, viitoarea sa sotie, dintr-o veche familie regala franceza.
Tot ieri, conducerea PSD a fost completata cu functiile de secretari executivi, care vor fi ocupate de Victor Bostinaru, Dan Mihalache, Ion Sasu, Ion Moraru, Ana Bircel, Ciprian Holhas, Alin Teodorescu si Alexandru Sassu.
Ieri si astazi, Comisia pentru Protectia Marii Negre impotriva Poluarii desfasoara la Istanbul cea de-a 14-a editie a reuniunii extraordinare in care Romania este reprezentata de o delegatie a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Ministerului Afacerilor Externe si Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" - Constanta, condusa de Lucia Ana Varga, secretar de stat in cadrul MMGA, membru din partea Romaniei al Comisiei pentru protectia Marii Negre impotriva poluarii.
Dinu Patriciu este casatorit si are doua fiice, Ana si Maria. In anul 1990, Dinu Patriciu devine membru fondator al PNL.
Ana Blandiana: Ascultam DW ca sa stiu pe ce lume sunt Deutsche Welle a fost pentru mine, mult timp, unul dintre posturile de radio (alaturi de "Europa Libera" si BBC) pe care le ascultam ca sa simt ca am legatura cu lumea, ca sa stiu pe ce lume sunt.
Reamintim ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva omului de afaceri George Copos in legatura cu relatiile economice dintre firma sa, ANA Electronic si Loteria Nationala.
Sharapova, Ana Ivanovic, Wozniaki si Lindsay Vonn sunt cele mai cunoscute sportive care au aparut in celebra revista. Catrinel Menghia e ultimul model din Romania, care a pozat pentru Sports Illustrated.
Urmatoarea persoana pe lista PSD-istilor era Ana Popa, careia i s-a retras sprijinul politic. Si astfel Dieter Krampultz a fost propus pentru functia de consilier si validat in plenul CJ.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva lui George Copos, a directorului general al Loteriei Nationale, Nicolae Cristea si a unuia dintre actionarii de la grupul de firme ANA, Gilio Giusepe Roza, acuzati de abuz in serviciu si evaziune fiscala.
University of California din Los Angeles (UCLA), University of California din Santa Ana, University of Utah si Stanford Research Institute (SRI).
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Ion se intalneste cu Ana care ducea o vaca de funie. - Ano ce faci? - Ma duc la monta! - Da de ce ai luat si vaca?
DNA a inceput urmarirea penala impotriva vicepremierului George Copos, a directorului Loteriei Romane, Nicolae Cristea, precum si impotriva unui asociat de la firma Ana Electronic, patronata de George Copos.
La standul Manuelei, in afara de CD-urile sale, publicul a putut admira si achizitiona icoane pictate pe lemn si pe sticla semnate Ana Mirisan.
Pentru ca faceau reclama unei emisiuni estivale, Loredana si Ana Maria, asistenta roscata, au fost nevoite sa intre intr-o cabina fixa unde apa a fost turnata peste ele.
google-analytics.com