Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (3.52 secunde)
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori.  Spatiile comerciale apar în Banie cu o frecventa uluitoare.
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr. ... Este prima astfel de inaugurare care a avut loc in ultimii trei ani in Bucuresti.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
PROGRAM MALL BUCURESTI REVELION 2017.
La 27 aprilie 1994 majoritatea sud-africanilor au votat pentru prima data in viata lor. In contextul alegerilor democratice non-rasiale din 1994, 27 aprilie a fost declarata Ziua Libertatii, prilej de a sarbatori eliberarea poporului sud-african de colonialism si de dominatia minoritatii albe din perioada de apartheid.
Iar de aici... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Primaria Sectorului 6 a publicat proiectele de reamenajare a promenadei de la Lacul Morii si a insulei: Plaja artificiala, pista de alergare si cinema in aer liber (Autoare:
De Ce News : Care este capitala europeana a mall-urilor Nu e nici Paris, nici Londra, nici Milano. Capitala europeana a mall-urilor este un oras aflat, surprinzator, in partea de est a continentului.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... 27 noiembrie 2009 a fost ziua in care Aurora Shopping Mall a implinit un an alaturi de buzoieni.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj). Dezvoltatorul promite 1.600 de locuri de munca.
30 noiembrie, Inca o zi libera - sarbatoare legala Zile libere la romani sunt destule, doar dupa unii, insuficiente dupa alti. Printre cei care sunt nemultumiti de numarul zilelelor libere sunt si cei de la PDL.
Megamallul Colosseum va avea sosea cu patru pasaje subterane construite de Primarie Primaria Capitalei este partenera de afaceri cu dezvoltatorul centrului comercial Colosseum.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei. Tema de anul acesta este Lumea in miscare:
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! - organizate de United Way Romania, in parteneriat cu Gymboland.
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Georgica Severin a postat pe facebook un text despre semnificatia zilei de 1 Mai: Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii!
Recent, cei care au pasit pragul magazinului Amazing Jewelry din incinta mall Promenada au avut parte de surprize placute.
google-analytics.com