Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (5.71 secunde)
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
Gabriel Constantinescu a lucrat la Mall Promenada inainte de a participa la targurile anticarilor. L-am intalnit in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu obiecte vechi, precum:
Patriotism prin Ordonanta de urgenta. ... Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica. Nu cred in patriotism prin Ordonanta de urgenta.
Au proiecte imobiliare de sute de milioane de euro care ar putea crea mii de locuri de munca. Bani exista pentru constructii, dar oamenii de afaceri prefera sa mai astepte, pentru ca nu exista cumparatori.
Povestea clutch-urilor de matase SILKDOM, made in Romania, a inceput acum 7 luni. Colectia de clutch-uri este disponibila acum in exclusivitate la Molecule F Concept Store. Toate piesele SILKDOM sunt realizate manual, integral din matase naturala la exterior si catifea de matase naturala la interior.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. Ciprian a absolvit Facultatea Management Turistic si Comercial in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si este cel mai vechi trainer la Ecco Shoes.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
pielea ingrosata si crapata de pe calcaie. Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera relaxanta, in prezenta reprezentantilor media si a vedetelor Geanina Ilies, Diana Munteanu, Cori Gramescu si Maria Andrei.
In primavara acestui an, se va deschide Belle Vie, primul concept inovator de farmacie - drogherie din Romani, in Promenada Mall, (nivel 1, Calea Floreasca, nr.
Activitati creative pentru prichindei Copilul tau este invitat in lumea magica a lui Pogo, unde va descoperi o serie de mestesuguri interesante care il vor distra si ii vor dezvolta abilitatile creative. Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa isi deschide si in acest an portile laboratoarelor de cercetare si ii invita pe toti cei pasionati de stiinta la Noaptea Cercetatorilor.
• "Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit.
Senatorul Ion Iliescu continua sa starneasca pasiuni si la a treia sa tinerete, ultima dovada in acest sens fiind participarea de sambata la Scoala de femei a PSD.
Senatorii din Comisia de munca au adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, o propunere legislativa care vizeaza introducerea zilei de 24 ianuarie printre cele declarate de sarbatoare nationala legala, in care nu se lucreaza. Proiectul legislativ a fost initiat de deputatul PDL Dan Radu Zatreanu.
Traian Basescu a declarat luni in fata participantilor la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor ca modernizarea statului nu este o himera, o lozinca sau dorinta cuiva, ci o necesitate pentru viitorul tarii, el fiind huiduit si fluierat de oameni.
Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita (PSD), s-a adresat multimii adunate, luni dimineata, in Piata Unirii, unde au loc manifesarile organizate de Ziua Unirii Principatelor, implorandu-i pe oameni sa respecte "aceasta sarbatoare a natiunii".
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Senatorii au respins initiativa legislativa privind consacrarea zilelor de 21 martie (Newruz) si 6 mai (Kadarlez) ca sarbatori legale - sarbatori foarte vechi dedicate primaverii la popoarele turcice.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Ce logo a pregatit motorul de cautare Google celebreaza, miercuri, sarbatoarea de Halloween, printr-un logo interactiv in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment, respectiv o fantoma, un schelet uman, o pisica neagra, un corb si mai multi dovleci.
google-analytics.com