Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (3.85 secunde)
Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT a organizat recent CASTING ELITE MODEL LOOK 2016, sustinut de Rowenta, la ARENA MALL BACAU in perioada 26-27 septembrie 2016.
Filmul Banditul Whisky / A Viszkis a fost vazut de 8.726 de spectatori in weekendul premierei si de 14.008 romani pana pe 1 februarie 2018.
Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani. ... Vino sa te captusim cu motive de lauda.
In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Carrefour Romania organizeaza vineri, 18 decembrie 2015, la ora 11.00, la zona de food court din cadrul Mega Mall, Blvd Pierre de Coubertin nr 3-5, o intalnire informala, dar foarte speciala.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. Nici bancile nu vor fi deschise, cu mici exceptii, iar transportul in comun va avea un program de duminica.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Reprezentantii DUBAI TOURISM (DCTCM) in Romania au declarat recent, cu ocazia uinei conferinte de presa, ca se asteapta la o crestere de cel putin doua cifre procentuale a numarului de romani ce vor alege Dubaiul ca destinatie de vacanta.
20, 21 si 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanta, timp in care copiii au putut lua parte la nenumarate activitati distractive, petreceri si competitii.
Erika Chivu) Cand vine vorba de sanatatea mintala, linia dintre normal si anormal e foarte subtire. Iata cum iti dai seama daca cineva sufera de o boala psihica. Bolile psihice, greu de depistat Cand cineva aude voci care nu exista, e clar ca acea persoana are o problema psihica.
Miruna Ioani) In ultimele zile, le-am vazut pe toate. Mesajul viral de pe whatsapp, care zicea despre coronavirus si gatul umed, precis il stiti (cica e un comunicat de la Ministerul Sanatatii, sa ne pastram gatul umed tot timpul, ca asta ne va salva.
Asa cum bacauanii au dat o lectie in campanie, alegand ce numai in cosmaruri i se aratase PSD-ului, si anume pe oricine altcineva decat Sechelariu, acum, noul primar a inceput sa demoleze (nu la propriu inca) intentiile unora - intentii agreate si incurajate de fostul primar - de a construi in nestire.
De astazi puteti intra in mall fara sa prezentati certificatul verde, daca vreti sa mergeti la magazinul alimentar din interiorul complexului comercial.
In prima zi a anului 2023, romanii au luat cu asalt mall-urile si in special zona restaurantelor. Pe langa mancare, oamenii au facut cumparaturi sau pentru zonele de divertisment.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
google-analytics.com