Cautare

1666 de rezultate pentru "magazinul online cosmeticyvone" (3.56 secunde)
Cele 10 mituri ale comertului online Directorii din retail si industria bunurilor de larg consum sunt asaltati zilnic de previziuni ale unui viitor ce se apropie cu mare viteza: ... Studiul "Demistificarea cumparaturilor online:
Plata prin card, "calcaiul lui Ahile" pentru vanzarile online din Romania Un studiu realizat in Romania in perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012 arata ca 8 din 10 persoane care fac achizitii online platesc la livrarea coletului.
Astfel, potrivit studiului ROADS (Romanian Online Advertising Study), realizat de IAB Romania si PricewaterhouseCoopers (PwC), piata de publicitate online din Romania a generat circa 25,5 milioane de lei in primul semestru din 2009, in scadere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
prima a fost la mijlocul anilor 50 ai secolului al XX-lea, o data cu raspandirea televiziunii, a doua dupa anul 2000, o data cu aparitia internetului si a presei online.
Incepand cu luna mai, Carrefour Romania vine in intampinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumparaturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro.
Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Clientii magazinului www.carrefour-online.ro pot achizitiona direct de pe site buchete si aranjamente florale marca FlorideLux.ro incepand cu vineri, 7 februarie 2014. Pentru moment, magazinul Carrefour-Online.ro prezinta in oferta sa 53 de varietati de buchete si aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul FlorideLux.ro.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada Sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
In 2005, suma veniturilor din publicitate online ale Google si Yahoo! ... Dar de acum inainte publicitatea online se pare ca a preluat locul fruntas in ceea ce priveste publicitatea la nivel mondial. ... Acesta noua facilitate va mari controlul advertiserilor asupra publicitatii online, apreciaza oficialii Google.
Publicitatea online regionala va cunoaste o expansiune extrem de puternica, informeaza Clickz.com intr-un articol referitor la evolutia splitului de bugete ale advertiserilor locali.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
Acestea sunt produsele pe care Fiscul trebuie sa le valorifice prin magazinul propriu sau la licitatii si au fost confiscate de organele abilitate in acest sens sau au intrat in proprietatea privata a statului.
Magazinul va fi deschis chiar si pe 1 ianuarie (14.00 - 23.00), deci, aceia care doresc sa faca unele cumparaturi in prima zi a anului viitor o vor putea face linistiti. Magazinul Metro Cash & Carry si-a reluat, incepand de marti, programul nonstop.
Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M. ... Magazinul din Daneti, in format Loco, se afla pe strada Principala, nr. ... 3, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 366 m2, sala de vanzari masurand 220 m2.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
Curierul National publica articolul "Veniturile ziarelor din online au avansat pentru prima oara in ultimii 2 ani", pe care il puteti citi in continuare.
Cum va feriti de tepe la cumparaturile online Cumparaturile online pot fi efectuate usor, insa la fel de usor puteti fi tepuiti de catre hackeri sau chiar de site-uri consacrate, care vor sa scape de produsele care se vand prost.
Dupa 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.
google-analytics.com