Cautare

1230 de rezultate pentru "magazin de brazi" (3.30 secunde)
Acestia sunt vanduti in piete sau in alte locuri mai mult sau mai putin amenajate, de catre diferite societati comerciale care spera sa obtina cat mai multe profituri de pe urma acestei activitati comerciale efemere.
Brazii de Craciun proveniti din Danemarca, ce sunt la mare cautare in lume, in special in Europa, datorita elegantei si calitatilor unice, se vor gasi rar si la preturi mari de Sarbatori.
Potrivit lui Nicolae Fronescu, directorul Directiei Piete Targuri Ogoare (DPTO) Constanta, in vederea comercializarii brazilor de Craciun au fost stabilite un numar de 44 de locatii, a cate 3-4 metri fiecare.
Anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, Romsilva va vinde peste 130.000 de brazi si molizi. Potrivit declaratiilor date presei centrale de directorul institutiei, costul acestora va fi cuprins intre noua si 25 de lei. Preturile de vanzare pe piata vor fi insa fixate de comercianti.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Un barbat a fost depistat de politisti din cadrul I.P.J. Alba in timp ce transporta peste 80 de brazi nemarcati si fara documente de provenienta. ... La data de 26 noiembrie a.c., politisti ai Serviciului de Ordine Publica din cadrul I.P.J.
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
Brazii pentru sarbatorile de iarna vor putea fi cumparati in acest an cu 18 lei, direct de la Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva, cu doi lei mai mult decat anul trecut, a declarat directorul comercial al RNP, Cristian Apostol, citat de NewsIn.
S-au pus romanii pe cumparaturi de zici ca a venit sfarsitul lumii. ... De brazi nu prea s-au atins oamenii, asa ca... in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic.
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat.
MAGAZIN Conexiunea folclorica a fenomenului OZN (Autor: ... Asa cum a observat, poate pentru prima data, inca din anii 1960, Jacques Vallee, exista o paralela demna de luat in seama intre fenomenul OZN modern si povestile folclorice despre zane, iele, spiridusi sau gnomi.
Unii dintre acestia sunt PFA-uri si AF-uri, adica buticuri de la coltul strazii. Distrigaz Sud anunta ca, de la 1 august 2008, facturile în numerar nu vor mai fi platite la oficiile postale, asa cum se proceda pâna luna aceasta, deoarece furnizorul de gaze naturale din regiunea de sud a tarii a reziliat contractul cu Posta Româna, din cauza "strategiei noastre de business", anunta compania.
Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ? Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Pentru majoritatea romanilor de rand, aproprierea Sarbatorilor de iarna nu reprezinta neaparat un prilej de bucurie, dat fiind faptul ca pentru achizitionarea unui Brad de Craciun si pentru impodobirea lui, cetateanul trebuie sa bage adanc mana in buzunar.
Romsilva, Regia Nationala a Padurilor, va vinde aproximativ 180.000 de brazi si molizi in perioada Sarbatorilor de iarna, la care se adauga inca 150.000 de pomi proveniti de la ocoalele silvice private.
google-analytics.com